El Màlaga va vèncer per 1-0 al Barcelona en partit de la trentena primera jornada de LaLiga Santander, on els blaugrana van perdre l'ocasió de convertir-se en el nou líder de la lliga.

La igualada en el derbi Real-Atlètic de Madrid (1-1) li havia concedit l'opció als barcelonistes de situar-se primers si guanyaven perquè, a igualtat de punts, el seu millor coeficient els atorgava la primera plaça. No van poder però vèncer a La Rosaleda i es situen ara a tres punts del Reial Madrid, que a més té pendent encara el partit ajornat a Vigo davant el Celta.

L'exbarcelonista Sandro Ramírez va inaugurar el marcador als 32 minuts en deixar enrere el defensa francès Jeremy Mathieu i batre per baix al meta alemany Marc-Andre Ter Stegen.

El Barcelona va tractar d'igualar en la segona meitat, però no va poder superar al porter camerunès Carlos Kameni en un període amb polèmica per un gol anul·lat al malaguista Juanpi Añor, un penal a Sergi Roberto no concedit i l'expulsió del brasiler Neymar als 64 minuts.

Amb el partit embogit, en el minut 90 el Màlaga va sentenciar la seva victòria amb una contra molt bé portada que va rubricar Jony Rodríguez.