Un equip de Goyang (Corea del Sud) serà present a Figueres aquest cap de setmana amb la intenció d'oferir dues exhibicions de taekwondo. Per una part, aquest divendres dia 13 (20 h) serà present en els actes de la gala de la Nit de l'Esport, que organitza l'Ajuntament en el Teatre El Jardí per a reconèixer el mèrit d'esportistes i clubs de la ciutat durant el 2016.

L'endemà, dissabte dia 14 (11 hores), completaran l'actuació en el poliesportiu municipal de Figueres i hi prendran part tots els clubs de taekwondo de l'Alt Empordà. Aquesta activitat és impulsada per l'Escola Kang, regentada pel mestre coreà de taekwondo i 9è DAN Myung Hee Kang. Precisament, l'equip coreà que actuarà a Figueres amb una quarantena de participants prové de la ciutat natal de Kang. Ara fa dos anys, el conjunt de Goyang ja va mostrar les tècniques i les piruetes a les escoles de Figueres.

Joel, a la Nit de l'Esport i pendent de reaparèixer

El taekwondista Joel González ha confirmat la seva assistència a la gala de la Nit de l'Esport de Figueres d'aquest divendres (20 h) al Teatre El Jardí. El competidor del Tae Sport tampoc va fallar a l'esdeveniment ara fa un any i actualment està pendent de reaparèixer després d'unes molèsties al genoll. I és que després d'aconseguir la medalla de bronze en els Jocs Olímpics de Rio, l'agost passat, no ha tornat a trepitjar el tatami en competició oficial. Joel, de 27 anys, mesurarà molt les forces a l'hora de participar en torneigs després de les lesions en el genoll, però en el que és previst que hi sigui és en el Mundial del juny que ve a Corea.