04 de desembre de 2016
04.12.2016
40 Años
40 Años
Figueres

GALERIA DE FOTOS de l'arribada de la primera Mitja de Figueres

Enric Roura i Carmen Rodríguez en els 21 km i Miquel Cruz i Maria Lozano-Eva Martín han estat els guanyadors

04.12.2016 | 21:14
GALERIA DE FOTOS de l'arribada de la primera Mitja de Figueres
GALERIA DE FOTOS de l'arribada de la primera Mitja de Figueres

La primera Mitja de Figueres, en les distàncies de 10 i 21 quilòmetres, ha estat un èxit. Malgrat la pluja que ha remullat als corredors durant diversos trams de la cursa, la prova ha gaudit d'una excel·lent organització amanida amb les ganes d'arribar de tots els atletes. Batukada, gegants i dansa han acompanyat una prova que ha tingut com a aperitiu a La Menuda, les curses de promoció per a menors de 12 anys.

La Mitja ha passat també pels termes de Cabanes, Peralada i Vilabertran. Més de dos-cents voluntaris han donat suport als organitzadors al costat de la Guàrdia Urbana, els Mossos d'Esquadra, Fisersa, Creu Roja, Protecció Civil i les entitats i empreses col·laboradores.

El guanyador absolut de la prova de 21 quilòmetres ha estat l'empordanès Enric Roura. El podi el completen Jordi Rabionet i Pau Castellvell. Els tres primers llocs de la categoria femenina han estat per a Carmen Rodríguez, Cristina Silva i Esther Canalias.

El podi de la general de la prova de 10km de la Mitja Figueres ha estat per a Miquel Cruz, Marçal Gratacós i Roger Gil. I el del femení està format per Maria Lozano, Eva Martin-Moreno i Joana Deulofeu.

Aquest mateix diumenge us oferirem galeries de fotos amb tots els participants.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema