CITYLIFT GIRONA - CP VOLTREGÀ, 0-5

CItylift girona: Llaverola, Pelícano, Gómez, Borja Ramon i Bolcato -cinc inicial-. Carles, Canet, Manel Garcia, Hernández i Daniel. ? CP VOLTREGÀ: Càndid, Crespo, Armengol, Teixidó i Alabart -cinc inicial-. Vargas, Font, Gallifa, Rodri i Carrillo. G gols: 0-1, min. 20, Alabart; 0-2, min. 28, Teixidó; 0-3, min. 36, Teixidó (p.); 0-4, min. 39, Crespo; 0-5, min. 45, Teixidó. A àrbitreS: López i Xavier. Targeta blava a Llaverola (Girona) i Vargas i Rodri (Voltregà). Faltes: 11-9.

Dura derrota del Citylift Girona a casa davant el CP Voltregà (0-5) en un partit on, tot i la gran diferència al marcador, la manca de punteria per part dels gironins es va veure durament castigada pels perillosos contraatacs dels visitants.

De fet, el resultat al descans era només de 0 a 1 en contra de l'equip entrenat per Ramon Benito, que va tenir les seves ocasions per avançar-se al marcador. Davant un dels "millors equips en defensa de la categoria", com afirma el tècnic del conjunt gironí, el Voltregà va encarrilar l'enfrontament gràcies a un gol d'Alabart a cinc minuts per al descans.

Tot i anar per darrere a l'electrònic, tant a la primera meitat com a l'inici de la segona, el Citylift Girona no li perdia la cara al partit però no va tenir encert a la porteria defensada per Càndid Ballart. Als quatre minuts de la represa, el conjunt de Sant Hipòlit ampliava el seu avantatge gràcies al primer dels tres gols que va marcar a la tarda d'ahir Gerard Teixidó, aprofitant una ràpida transició ofensiva.

Amb aquest resultat, els gironins van tenir bones opcions per retallar distàncies al marcador però, novament, l'encert va acabar sent fatal. La més clara va ser un penal errat que va donar el tercer gol dels visitants, obra de Teixidó, que va deixar el partit molt coll amunt per a un Girona que va veure com rebia dos gols més, de Crespo i Teixidó, que van deixar un 0 a 5 dolorós a l'electrònic de Palau II.

Ara, l'equip de Ramon Benito prepara l'important compromís de la setmana que ve a la pista del CP Vilafranca.