17 de setembre de 2016
17.09.2016
40 Años
40 Años

La Cursa de la Dona batrà els rècords de participació

La prova, organitzada per Esports Parra i l'Ajuntament de Girona, espera 5.000 corredores el proper 2 d'octubre pels carrers de la ciutat

17.09.2016 | 06:30
La Cursa de la Dona es va presentar ahir a l´Ajuntament de Girona.

La tercera edició de la Cursa de la Dona, que es farà el proper 2 d'octubre, batrà rècords. La prova, coorganitzada per Esports Parra i l'Ajuntament de Girona, amb la col·laboració de l'Atletisme Girona, suma a dia d'avui unes 4.600 inscrites, xifra que representa un increment del 34% respecte a l'edició de l'any passat (3.300) i un rècord absolut de participació en una cursa a la ciutat de Girona, superant els números de la cursa de RAC-1 del mes de juny. A causa de la gran afluència d'inscrites (la previsió és arribar a les 5.000) s'ha canviat el recorregut de la cursa, que començarà al passeig de la Devesa i s'acabarà a la Copa, on se celebraran una sèrie d'espectacles.
La cursa tindrà un recorregut d'uns 5 quilòmetres, aproximadament, i hi ha dos tipus d'inscripcions: per a les corredores i per a les caminants. Les inscripcions es tancaran el 23 de setembre i el preu és d'11 euros. El circuit és apte per a tots els nivells i passarà per diferents indrets cèntrics de la ciutat. Com va explicar la regidora d'Esports, Isabel Muradàs, aquesta «és la primera vegada que es fa la Cursa de la Dona en clau DTE Girona, la qual cosa vol dir que s'han pensat activitats i s'ha fet una campanya específica per promocionar l'oferta de cap de setmana dels hotels». El dissabte 1 d'octubre a partir de les 5 de la tarda hi haurà tallers per a nens al petit envelat situat a la plaça del Lleó, i a partir de les 6 es faran 2 masterclass de zumba i una desfilada de moda de roba esportiva.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook