L’Escala continua comptant els partits per victòria en el retorn a Segona Catalana després d’obtenir la segona victòria seguida (0-1) dissabte al camp d’un Palafolls que venia de quedar-se a les portes de l’ascens. Després d’un duel igualat al Palastadium Lluís Moner, a la segona part Ureña va evitar l’1-0 dels maresmencs abans que, en el temps afegit, el nou entrat al camp Jordi Alabert aprofités un rebuig en un córner per situar el 0-1 definitiu per al conjunt d’Albert Gasca.

Palafolls: Caballero, Pol Victoria (Carrasco, 73’), González, Nil Victoria, Amaya (Agell, 87’), Camacho (Nikolov, 89’), Hernández (Parera, 82’), Massegú, Rosario, Sánchez i Rodríguez (Cerdán, 82).

L'Escala: Ureña, Gerard Mas (Àlex Darnés, 73’), Lluís Ferrer, Masjoan, Ricard Ferrer, Sergi Ramírez (Alabert, 87’), Molinas (David Puig, 73’), Argi, Pol (Agustí, 89’), Àlex Fernández i Nil Pàmies.

Gol: 0-1, Alabert (92’).

Àrbitre: El Abdi Zahnini.

Després d’un trist inici en el camp de l’Aro (4-2), el Base Roses va començar a imposar la llei de la Vinyassa amb un triomf treballat davant el Campdevànol (2-0). Després d’un primer temps sense sobresalts els nois de Jose Santos van fer un pas endavant a la represa amb gols de Mito, que debutava després d’estar absent en la primera jornada, i de Frank Caballero, màxim realitzador de l’equip amb dues dianes. A la recta final, pel Base Roses van debutar el migcampista rosinc Fran Soler, fitxat en els darrers dies procedent de l’Olot -el curs passat, el va jugar a la Jonquera-; i el defensa Remy Dasnoy, ex de l’OC Perpinyà.

Base Roses: Ricard López, Julien (Remi Dasnoy, 85’), David Costa, Richard, Gaby (Yoann, 66’), Frank, Èric Jacobs (David Ricart, 85’), Vargas, Mito (Fran Soler, 81’), Blas i Oscar Pereira.

Campdevànol: Pere, Aitor, Pau, Sinu, Montón (Cambras, 75’), Garna (Marc, 73’), López, Pineda (Suárez, 59’, Potxi i Rudé.

Gols: 1-0, Mito (49’); 2-0, Frank (70’).

Àrbitre: Escalera Aguilar.

L’Agrupació Esportiva Roses va rescatar un punt positiu -el segon consecutiu- de la seva visita al camp del Bosc de Tosca (2-2). Els garrotxins, que tenien a la banqueta el porter Aleix Prunés, jugador del Figueres la temporada passada, es van avançar a la primera meitat amb gols de Megías i Gaitán. Que Edu Sastre retallés distàncies abans del descans va donar ales als nois de Gabri Maragall, que després de la insistència van rebre el premi de l’empat gràcies a l’encert de Robert Fernández, autor de dos gols en dues jornades.

Bosc de Tosca: Grabalosa, Parés, Dorca, Massegú, Isaac Sala (Padrosa), Jordà (Duran), Aulinas (Sergi Sala), Megias, Gaitan, Pol Serra (Gerard Serra) i Jepi Vila.

Roses: Sergio Feria, Pere Bel, Gerard Fageda, Jorge Torres, Edu Sastre, Isma, Ibu, Hosni, Robert (Àlex Portero, 85’), Joel Crespo i Gianfranco Galli (Joan Baduà, 81’).

Gols. 1-0, Megías (24’); 2-0, Gaitán (38’); 2-1, Edu Sastre (43’); 2-2, Robert (67’).

Àrbitre: Extremera Peña.