L'Estadi Municipal de Vilatenim ha posat el colofó a la Setmana del Barça que aquests dies ha celebrat la ciutat de Figueres amb nombrosos actes relacionats amb el club blaugrana. Aquest dissabte, membres de diferents generacions han disputat tres partits amistosos dins del programa de la 15 Trobada de Veterans, entre els quals n'hi havia alguns dels 34 jugadors que també han vestit la samarreta de la Unió Esportiva, com ara Arseni Comas, Quim Ferrer, Pere Gratacós, Fernández o Josep Molet. Un altre dels figuerencs que s'ha vestit de curt han estat Damià Abella.

La festa sobre la gespa sintètica ha estat total. Entre els jugadors i els àrbitres també hi ha hagut lloc per a figuerenc coneguts, com el directiu blaugrana Dídac Lee i els regidors Jordi Masquef i César Barrenechea. Aquest darrer, exàrbitre internacional, ha dirigit el darrer partit.

El públic també ha pogut visitar l'autocar del primer equip. Entre els assistents hi havia el president de la Unió Esportiva Figueres, José Antonio Revilla i el directiu del Barça Pau Vilanova, entre altres.