El Futbol Club Vilamalla ha fet oficial, aquest dimarts a la nit, que Dani Romero deixarà la banqueta del primer equip, tal com apuntava el Setmanari de l'Alt EmpordàSetmanari de l'Alt Empordà. Després de dues temporades a l'amateur, l'exentrenador del futbol base de l'Olot plega per motius personals juntament amb el seu tècnic ajudant, Enric Vila, i el seu lloc l'ocuparà un tècnic del planter, Víctor López, que estava dirigint el juvenil A.

Romero va ser l’escollit ara fa dos anys per substituir Carlos Santiago, que va optar per tancar una etapa de sis anys al capdavant del Vilamalla. En la seva primera temporada, el garrotxí va deixar els altempordanesos en una excel·lent quarta posició de Segona Catalana, només superats per clubs històrics com l’Abadessenc, Camprodon i Guíxols. En el seu segon curs, però, les coses s’han torçat i actualment el Vilamalla és penúltim del grup, a quatre punts de la permanència sense comptabilitzar els descensos compensats. .

24 anys i una dècada a les banquetes de la base

El substitut de Romero és un tècnic de la casa, Víctor López, que el dissabte passat va pujar el juvenil A a Primera Divisió després de guanyar el títol de Segona al camp de l'EF Garrotxa (0-1). L'entrenador figuerenc té 24 anys, dirigeix equips des de fa una dècada i ha passat per la base de la Fundació Esportiva Figueres i del Vilamalla. López juga actualment en el Fricafor Futbol Sala Vilafant, de la Lliga Nacional Catalana, anteriorment havia vestit la samarreta de la selecció catalana absoluta i, en gespa, havia militat fins a juvenils a la FE Figueres, on havia coincidit amb els actuals jugadors del Vilamalla Adri Ceballos i Toti Pujolar.

El debut de López a la banqueta del primer equip del Vilamalla no serà fàcil perquè aquest dissabte (17 h) rep la visita del líder, el Llagostera B, on juga un bon amic seu, Miquel Juan Xampi, que jugava al club blanc-i-negre fa un any.

Podeu ampliar la informació esportiva de la comarca a l'edició impresa de l'EMPORDÀ. Podeu descarregar-la des del nostre quiosc a Orbyt.