09 de abril de 2016
09.04.2016

Una gran festa de la bici a Girona

La Girona MTB Challenge reunirà un miler de corredors per fer 100 quilòmetres per la Vall del Llémena amb 2.500 metres de desnivell

09.04.2016 | 06:30
El parc de les Ribes de Ter, punt de sortida i d´arribada de la cursa.

Un dels grans objectius de la nova Destinació de Turisme Esportiu (DTE) de Girona era potenciar les curses d'un dia per portar gent a la ciutat els caps de setmana amb l'excusa de l'esport. I la Girona MTB Challenge d'aquest diumenge entra perfectament en aquesta definició. S'esperen un miler de ciclistes en la prova organitzada per Klassmark que té Girona com a punt d'arribada i de sortida (al parc de les Ribes del Ter), però amb els corriols de la Vall del Llémena com a principal escenari dels seus 100 quilòmetres de recorregut (2.500 metres de desnivell positiu).
Més enllà del caràcter popular de la prova, amb un centenar de ciclistes més preocupats per gaudir i acabar que no no pas per guanyar, notables especialistes com Pau Zamora (BUFF) i Oriol Colomé (Bicis Esteves) lluitaran per una victòria que el mateix Zamora i Núria Surià van aconseguir l'any passat. El punt de sortida és a les Ribes del Ter, just davant del pavelló de Fontajau, i el primer tram passa per una carretera asfaltada abans d'entrar a la zona de corriols. Al llarg del recorregut hi ha tres ascensions destacades, la darrera a només quinze quilòmetres per acabar (Sant Grau) i l'organització ha previst quatre punts d'avituallament a Taialà (km.23), a Palol de Revardit (km.42), a Canet d'Adri (km.62) i al Serrat de la Malesa (km.79). Els primers corredors arribaran a Fontajau poc després de les dotze del migdia.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook