31 de gener de 2016
31.01.2016

El CPA Olot i el CPA Girona tornen a la pugna ara pel títol català

El Parets, en quartets, i el Sant Celoni, en grups petits guanyen la primera posició del podi en una jornada inicial de campionat a Vic on el Lloret és el millor gironí gràcies a una quarta plaça

31.01.2016 | 06:30
Les noies del CPA Girona lluitaran a Vic per fer-se amb el Campionat de Catalunya.

Amb un calendari molt apretat que va arrencar fa quinze dies amb el Campionat Territorial de Patinatge Artístic en grups de xou a Fontajau, ahir va tenir lloc la primera jornada del Campionat de Catalunya de grups de xou que s'està celebrant al pavelló Castell d'en Planes de Vic. Hi haurà la presència de vint-i-un equips de comarques gironines. Avui hi ha la prova estrella, de grups grans, i Ricard Planiol, entrenador de l'Olot, que va fer-se amb el primer calaix del podi al recent Territorial celebrat a Girona, apunta: "les competicions estan molt ajustades, el que implica que l'equip hagi de realitzar entrenaments intensius. Anem a Osona amb l'objectiu, per part nostra, d'haver polit i millorat l'actuació respecte al territorial, al temps que ens ho prenem també com a un nou repte, i sentim també els mateixos nervis i l'adrenalina". El club garrotxí participa avui diumenge amb tres equips: el juvenil, amb la coreografia Benvinguts al circ, i dos de grans, amb Depèn de tu! i Treu-me d'aquí, aquest darrer vigent campió de Girona.
Amb l'objectiu de lluitar també per la victòria encaren el campionat les patinadores del CPA Girona, que defensaran la coreografia Mitjanit, estrenada en el propassat Campionat Territorial, on les noies de Nuri Soler van aconseguir fer-se amb el segon calaix del podi. "Per a nosaltres el més important és realitzar bé el ball i, si el resultat final acompanya, llavors molt millor", declara Soler, amb el cap posat també en el proper Campionat d'Espanya, que acollirà Vilanova i la Geltrú el darrer cap de setmana de febrer. La cita barcelonina és la prèvia al l'Europeu de principis de maig a Porto. Tot i l'àmplia representació gironina desplaçada a l'Osona, amb la participació de vint-i-un equips de comarques, no es va poder destacar el podi en cap dels modalitats que ahir entraven en competició. Pel que fa a la competició en quartets, el primer classificat va ser Parets, seguit pel Reus Deportiu en el podi i el Masnou. El Lloret va obtenir la quarta posició i per la seva part Guixolenc, Hostalric i Fucsia van ocupar l'onzena, dotzena i tretzena plaça respectivament. Pel que fa a la categoria de petits, la primera posició va ser pel Sant Celona, seguit de l'Aldea i tercer el Ripollet. El Sarrià, en setena posició, va ser el millor club gironí, seguit del Palamòs, nové, i Llagostera, en desé lloc. El plat fot del Campionat tindrà lloc avui diumenge a partir de les 16 hores. A més de l'Olot i el Girona, es podrà veure en compeció els clubs del Cassanenc, el Bescanó, l'Hostalric, el Llagostera i el Celrà, en la categoria juvenil. I, en la categoria de grans, el GEiEG i el Sarrià buscaran també plaça al podi.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook