27 de desembre de 2015
27.12.2015
Tennis Taula

El Tramuntana opta a l'ascens després de recuperar l'equip

El conjunt està format per noies d'entre 11 i 19 anys, d'entre els quals destaca la joventut de Riera, la promesa més ferma, Puig i Thomson

27.12.2015 | 18:49
Part de l´equip del Tramuntana femení

El retorn del sènior femení del Tennis Taula Tramuntana a la competició està sent d´allò més positiu i després de set jornades és tercer de Primera Nacional, situat en la promoció d´ascens. Després de dos anys d´absència, en què el club l´havia retirat per motius econòmics i esportius, enguany el Tramuntana s´ha aventurat a recuperar-lo de la mà d´Anna Badosa. L´entrenadora de Salt, de 28 anys, es va retirar fa uns mesos després de jugar a l´Eivissa i al París i dirigeix una fornada de joves jugadores formades al club. L´equip té sis noies d´entre 19 i 11 anys i a la classificació es troba per darrere del Ripollet i del Ganxets Ploms de Tarragona.

El pròxim 23 de gener, les figuerenques, amb seu al gimnàs de l´Institut Olivar Gran, podran encarrilar l´accés a la fase d´ascens en una concentració on se les veurà amb el Balaguer, Ganxets i CAI Santiago. Ara bé, en cas d´obtenir el premi, el club podria renunciar-hi. I és que a part de Miqueleta Balanzó, la més veterana, amb 19 anys, per darrere arriben jugadores d´entre 11 i 14 que, en molts casos, s´enfronten a rivals que els doblen l´edat. No obstant això, Clara Arenas i les alevines Jana Riera, Mercè Puig, Linda E. Thomson i Clàudia Pérez ja han demostrat el seu potencial. Sense anar més lluny, Riera es va proclamar campiona d´Espanya el juny a Antequera (Màlaga).

Podeu ampliar la informació esportiva de la comarca a l'edició impresa de l'EMPORDÀ. Podeu descarregar-la des del nostre quiosc a Orbyt.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook