Josep Maria Bartomeu continuarà sent el president del Barça després d'imposar-se amb força claredat a la resta de candidats amb un 54,6% dels vots. Bartomeu ha comptat amb el suport de 25.823 socis i aquest fet li permet mantenir-se al capdavant del club blaugrana durant els propers sis anys. La segona posició ha estat per a Joan Laporta amb un 33,1%, mentre que Agustí Benedito ha quedat al tercer lloc amb un 7,2% i Toni Freixa ha sigut el menys votat amb un 3,7%. Fins a les 9 del vespre d'aquest dissabte, un total de 47.270 socis han exercit el seu dret a vot, el que representa el 43,1% dels poc més de 109.000 socis que estaven cridats a les urnes.

Bartomeu, a la compareixença davant els mitjans de comunicació després de conèixer els resultats definitius, ha donat les gràcies a tots els socis i ha manifestat que s'ha tornat a demostrar que el Barça "és el millor club del món no només sobre la gespa". Amb el lema "seguirem creixent, seguirem guanyat",

Bartomeu ha desgranat alguns dels objectius del mandat, entre ells, el de dotar al tècnic Luís Enrique dels millors jugadors i les millors condicions de treball "per continuar el cicle guanyador que es va encetar amb el triplet", organitzar la Masia perquè sigui "la gran base del primer equip", convertir l'esport femení en referent mundial o mantenir el respecte als 'penyistes' perquè "continuïn sent els millors ambaixadors". Bartomeu també ha manifestat que el club "ha de fer costat al país" i ha de mantenir la independència respecte "als poders econòmics, polítics i mediàtics". "Treballarem amb rigor i suarem la samarreta perquè el Barça continuï sent el club més gran del planeta", ha afegit el president blaugrana.

El candidat Joan Laporta, davant els resultats que no li han permès aconseguir la presidència, ha manifestat que "s'han de respectar" i que ha quedat molt clar que al Barça "hi ha dos models de club". Laporta ha explicat que ha intentat evitar "tenir un president processat, destrossar la masia i que el club estigués lligat a Qatar". "Estem als antípodes del model que ha guanyat", ha afegit.