L'Spar Citylift Girona entra en la recta final de la cursa per classificar-se per la Copa de la Reina rebent aquest migdia (12.00) el Gran Canària a Fontajau. Sobre el paper semblaria un compromís assequible per a les noies de Ramon Jordana, però el tècnic advertia ahir de les dificultats que es trobaran al davant: "són un equip que juga molts minuts en zona, pot ser un partit carregós, i a més disposen de jugadores interiors molt grosses. Haurem d'estar encertades en el llançament exterior". Per postres, l'entrenador torna a tenir baixes. Gidden està descartada malgrat que ha millorat molt de la seva lesió al bessó, i ara el gran dubte és l'aler-pivot Ify Ibekwe, figura la jornada passada a Logronyo, que fa dos dies que no s'ha entrenat per molèsties a l'esquena. "Espero poder-hi comptar, però dependrà de les seves sensacions", va dir el preparador.

Sobre Gidden, Jordana va dir que "per primera vegada en les últimes setmanes puc dir que està molt millor, però té nul·les opcions de jugar". Això sí, el tècnic espera que pugui vestir-se de curt "i fer la roda d'entrenament i estar a la banqueta, perquè això a nivell moral la pot reforçar". L'Spar Citylift afronta dos partits seguits a casa i dissabte que ve rebrà el Cadí La Seu (12.30) en un duel que pot ser clau per a la classificació per a la Copa de la Reina.

"Ens espera un altre partit complicat", va insistir l'entrenador de l'Uni, que no amaga que una victòria representaria un pas més cap a l'objectiu d'acabar entre els tres primers al final de la primera volta i certificar el bitllet per a la Copa. "El partit contra la Seu pot ser important però el que cal és anar sumant victòries i mirar d'assolir-ho tant aviat com sigui possible".

Després del duel d'aquest migdia l'Uni rebrà el Cadí i abans de tancar la primera volta haurà d'enfrontar-se al Cáceres i al Ferrol. Un dels aliats de l'equip gironí és el calendari, perquè encara resta pendent un Perfumerías Avenida-Conquero que pot ser determinant a la zona alta.