Eduardo Vílchez ja té el davanter que tant reclamava i que completa la parcel·la ofensiva de l'Olot amb Carlos Martínez i Uri Santos. Es tracta d'Arnal Llibert Conde Carbó, excapità del Girona en la temporada del retorna a Segona A i un jugador amb notable experiència a la categoria de plata i també de bronze. Arnal, de 32 anys, arriba procedent de l'Ethnikos Achna de la Primera Divisió de Xipre, on ha estat jugant els darrers anys en diversos equips com l'AEK Larnaca i l'Alki Larnaca. Abans de provar l'aventura xipriota Arnal va jugar a Segona A amb el Leganés, Elx, Racing de Ferrol i Girona en un total acumulat de 135 partits i 16 gols a la categoria a Segona B amb Espanyol B, Còrdova, Sant Andreu i Sabadell amb 145 partits i 38 gols. Aquest estiu, Arnal ha estat entrenant-se amb la Valletta de Malta amb qui fins i tot va jugar un partit qualificació per a l'Europa League contra el Minsk.

En les seves primeres declaracions com a jugador de l'Olot, Arnal va assegurar sentir-se "molt il·lusionat" de tornar a ser a casa. "Vaig marxar molt jove cap a l'Espanyol i ara Olot ha canviat molt i el club també". El gironí, crescut a terres garrotxines, té molt clar que ha vingut "a competir i a ajudar l'equip, a compenetrar-me i combinar-me el millor possible amb els altres davanters de l'equip". El que ha convenc?ut el veterà atacant és "el projecte seriós de l'Olot. E?s d'admirar que en temps tan difi?cils hi hagi projectes com aquest, amb rigor i amb la recompensa dels ascensos, que tant es mereixien".

Arnal se sent molt "content" de ser a l'Olot ja que "vaig venir a veure el play-off i va ser molt bonic, tinc a excompanys com l'Albert Serra i l'Uri Santos aquí i estic molt satisfet de poder formar part d'aquest club".

La direcció esportiva del conjunt garrotxí no dóna per tancada del tot la plantilla a l'espera que aparegui alguna oportunitat abans que es tanqui el mercat d'estiu, dilluns a mitjanit. Mentrestant la primera plantilla se centra ja a preparar el proper partit de Lliga al Narcís Sala contra el Sant Andreu aquest dissabte (19.00). Vílchez confia que els seus homes no es deixin endur per l'eufòria després del primer triomf aconseguit diumenge davant l'Espanyol B gràcies al gol de Corominas.