Un dels serials més sonats de l'estiu està a punt d'arribar a la seva fi. Segons diversos mitjans britànics, el Reial Madrid està cada cop més a prop d'aconseguir el futbolista del Tottenham Hotspur Gareth Bale. El futur de l'estrella gal·lesa de 24 anys, objecte de constants especulacions al llarg de les darreres setmanes, podria tancar la seva incorporació a les files del conjunt blanc en les properes hores. El director tècnic del Tottenham, Franco Baldini, va viatjar abans d'ahir a Madrid per negociar amb el club espanyol el seu traspàs, que segons la cadena BBC rondaria els 94 milions de lliures (110 milions d'euros).

En la milionària operació també s'hi podria incloure el portuguès Fabio Coentrao, que canviaria el Bernabéu pel White Hart Lane. D'aquesta manera, es confirmaria el traspàs més car de la història del futbol, superant el de Cristiano Ronaldo, fitxat pel Madrid l'estiu del 2009 per un total de 96 milions d'euros. A banda del fitxatge de Bale, els mitjans britànics apunten a l'interès de l'Arsenal per incorporar el davanter francès Karim Benzema i l'extrem argentí Ángel Di María.

Homenatge a Raúl

Per altra banda, el Reial Madrid va homenatjar Raúl en el Trofeu Bernabeu. El davanter va jugar una part amb el seu exequip i va aconseguir un gol.