La Fundació Esportiva Figueres deixarà de tenir equip de futbol sala després de tres anys. El Futbol Sala Vilafant, amb qui compartia el nom l’exercici passat (Vilafant FS-FE Figueres), continuarà el camí en solitari tot desvinculant-se dels figuerencs, que ja van estar a punt de prescindir d’aquest equip fa només un any. Poc canviarà en el FS Vilafant, que mantindrà l’estructura i bona part dels jugadors al damunt del flamant poliesportiu de Vilafant, lloc on ja van jugar durant tota la temporada passada.

Els vilafantencs continuaran dirigits per Roberto Martínez i Jaqui a la Divisió d’Honor, la màxima categoria de la independent Federació Catalana de Futbol Sala i on competirà amb el CFS Esplais de Castelló, l’altre representant altempordanès del grup. De moment, han fixat Marc (Banyoles), Ivan Michichina (Esplais) i Albert i Ricardo, que jugaven a les lligues de futbol sala de València i de Ciudad Real.

L’escola de futsal, en no res

La Fundació havia signat un conveni amb l’Ajuntament de Vilafant l’octubre passat amb la intenció d’ampliar les seves opcions de creixement, com la d’augmentar la secció de futsal amb el naixement d’equips base. A l’hora de la veritat, el projecte ha quedat en no res i el club figuerenc, immers en una retallada de pressupost, ha decidit prescindir de la secció. A més, el patrocini principal de Paseo Galán, de la mà del president de la secció David Zurita, també deixarà de tenir vigència.

Podeu llegir el reportatge complet a l'edició impresa de l'EMPORDÀ. Podeu descarregar-la des del nostre quiosc a Orbyt.