El Barça no va deixar enrere a Valladolid els dubtes que l'estan acompanyant durant tota la temporada després d'anar a remolc del conjunt local durant bona part del partit, però va aconseguir refer-se en els últims deu minuts per pauntar-se la victòria amb un darrer parcial de 16-27. Val·lisoletans i catalans han sortit a la pista molt organitzats i després d'un domini inicial blaugrana, els locals van potenciar el seu joc interior per acabar el primer quart amb un 22-21 en el marcador. L'arrasadora ?sortida dels val·lisoletans en el segon parcial va agafar d'imprevist els de Pascual, que van distanciar-se a vuit punts (31-23). Un temps mort i un parcial de 0-6 van aturar la ?sagnia blaugrana, però les facilitats al darrere acabarien establint un 45-41 al descans. Davant un Barça que seguia sense estar fi en els ajudes defensives, el Blancos de Rueda va ampliar el seu repertori amb un bon tir exterior amb el qual van ampliar l'avantatge fins a una diferència màxima de deu punts que els blaugranes reduïrien a ?només cinc abans d'acabar el tercer quart. Quedaven deu minuts i els de ?Pascual van aprofitar un ritme de partit frenètic de la mà d'un ?segur Marcelinho Huertas, que va ?saber moure bé els seus companys, que van donar la volta al marcador.

En la resta de la jornada, el Joventut va guanyar a la pista del Lagun Aro per 67-73 i el líder Reial Madrid va apallissar l'Unicaja per 67-91.