L'Spar Uni Girona juga avui (18.00) i per segona setmana consecutiva al Pavelló de Fontajau. En aquesta ocasió el rival és el Cadí, en un interessant derbi entre els dos únics representants catalans aquesta temporada a la Lliga Femenina. Gairebé dos mesos després d'haver-se vist les cares en la Final de la Lliga Catalana disputada al Palau d'Esports de La Seu d'Urgell amb victòria gironina (59-61), ambdós equips es tornaran a posar a prova en un partit que ambdós tècnics asseguren que serà "molt diferent".

Tots dos equips arriben a la cita després de guanyar els seus respectius partits el passat cap de setmana. Les pirinenques van donar la sorpresa guanyant el Perfumerías Avenida (80-74), mentre l'Spar es va desfer de l'Hondarribia-Irún (81-62) a Fontajau.

Les noies d'Andreu Bou, que a part de perdre a la pista del Rivas (83-86), ja han patit dues derrotes més (Canàries i Zamora) en aquest tram inicial de calendari, arriben a Fontajau amb dos exGirona: la senegalesa Astou Traoré -ara màxima anotadora de la lliga- i la gironina Georgina Bahí. Per part de l'Uni, la catalana Jael Freixanet tornarà a jugar avui contra un dels seus exequips. Les principals armes ofensives del bloc dels Pirineus són la ja coneguda per l'afició gironina, Astou Traoré (18,8 punts), la pivot Jazz Covington (15,7 punts i 8 rebots), l'escorta nord-americana Aja Parham (9,4 punts) i l'aler estatal Cristina Garcia (8 punts).