El Llagostera visitarà aquesta tarda (17.00), per primera vegada, el Nou Estadi, féu del Nàstic de Javi Salamero. Després d'un merescut descans -l'últim partit es remunta deu dies enrere quan els llagosterencs van eliminar el Girona a la Copa Catalunya- els homes d'Oriol Alsina tornen a l'acció amb les piles carregades i la enfermeria pràcticment buida, ja que només hi queda Dani Planagumà, encara ressentit de la seva lesió, però que viatjarà amb la resta de la expedició. Amb l'objectiu de tornar a sumar de tres en tres, els blaugranes s'enfrontaran a un Nàstic instal·lat en promoció de descens, i encara més necesistat de punts que els gironins.

Alsina i Salamero, bons amics, deixaran la seva relació a banda fins després del partit. El tècnic del Llagostera assegurava ahir que havíen parlat força darrerament, però "de tot menys del partit" i desitjava al seu homòleg "els millors resultats a partir de la setmana que ve". De la seva banda, l'exdirector esportiu del Llagostera, coincidia a voler el millor per al seu rival després del seu enfrontament. Però mentre l'equip gironí arriba ben preparat al xoc, sembla que el Nàstic no ho farà en les millors condicions. La seva derrota al camp del Sant Andreu li va provocar un grapat de baixes per avui: Xisco Campos i Fran Vélez van veure la cinquena targeta groga mentre que Aleix Coch va ser expulsat. A aquestes tres absències per a la defensa s'hi sumen el dubte del lateral Alberto Benito, que no se sabrà fins a última hora si podrà jugar. A més, tampoc serà sobre la gespa del Nou Estadi l'exllagosterenc, Virgili, que pateix molèsties per una consusió al taló.

Tot i això, Alsina ahir no volia menystenir el seu rival i va alabar els recanvis de què disposa Salamero; de fet no va dubtar a qualificar Viale i Mairata com "dos dels millors defenses de la categoria". Per frenar a un equip que segueix veient com el "favorit" per pujar a Segona A, Alsina afirmava que intentaran "fer el nostre futbol i tenir molta posessió de pilota, tot i que el Nàstic també la vol i serà complicat tenir-la". Si guanyen a Tarragona, els gironins podrien tancar la jornada a vuit punts de la promoció.