El Girona juvenil de Divisió d'Honor va aconseguir ahir al camp de la Damm la segona victòria consecutiva fora de casa, i ho va fer amb idèntic resultat (1-2) que ara fa una setmana contra l'Stadium Casablanca. Ahir, la victòria va arribar gràcies a un gol de Moha en el temps afegit, concretament al minut 92, quan tothom ja donava per fet que el partit acabaria amb un empat a un. Però el Girona va demostrar per quin motiu es troba situat a la tercera posició de la classificació, superat només per Barça i Espanyol, acabant així amb la bona ratxa de victòries dels locals que es presentaven a la cita amb només tres punts menys que els homes de Pau Hidalgo. Tot i que els locals, dirigits per l'extècnic del Girona, Cristóbal Parralo, van disposar de dues ocasions clares -dues pilotes al pal- per avançar-se durant el primer temps, es va arribar al descans amb un 0-0. A la represa, va arribar l'olfacte golejador dels dos equips. Això sí, no va ser fins al minut 55, quan el Girona va obrir la llauna, mitjançant una bona ocasió que va acabar enviant al fons de la xarxa Bigas. Malauradament l'alegria del conjunt blanc-i-vermell va durar ben poc. Només vuit minuts més tard del gol del Girona, la Damm (63') posava l'empat amb una diana d'Anás. I quan tot semblava que acabaria amb un empat (1-1), un gol de Moha al 92' permetia marxar amb els tres punts a la butxaca.