Sevilla no li prova gens al Madrid. Si al setembre perdia per la mínima al Sánchez Pizjuán, ahir va tornar a tastar el regust amarg de la derrota a la capital andalusa. Un gol de Beñat al quart d'hora i l'excel·lent actuació del porter Adrián va permetre al Betis aguantar les envestides dels madridistes, que van marxar del Benito Villamarín de buit. Al final del partit Mourinho va ser irònic: "Felicito al Betis, no té la culpa dels errors arbitrals", en referència a un gol anul·lat a Benzema i un penal no assenyalat per mans de Nosa en l'afegit.

El Madrid va fer ben pocs retocs de l'equip que va empatar dimecres a Manchester. Actiu i sempre perillós, el conjunt blanc va deixar-se l'encert a casa i, malgrat gaudir de bones ocasions per marcar (l'acció invalidada al francès), l'encertada actuació del porter Adrián va desesperar al més tranquils.

Mentrestant, el Betis va anar a la seva. Sobretot després que Beñat collís una pilota a la frontal de l'àrea i enviés un tret creuat a la porteria de Casillas que va significar el definitiu 1-0 en el marcador. Malgrat els canvis al descans (Modric i Kaká van entrar), Mourinho no va tocar la tecla encertada en un duel que va acabar amb polèmica, ja que els blancs van reclamar mans en una acció dins l'àrea andalusa quan el temps ja moria.