Tommy Robredo, convidat a darrera hora a participar al València Open 500, va caure ahir eliminat a les primeres de canvi. En la pista coberta de la ciutat de les Arts i les Ciències, el tennista gironí no va tenir cap opció contra un Fernando Verdasco molt més encertat. En va tenir prou el madrileny amb dos sets (6-3 i 6-4) i una hora i mitja de joc per deixar fora de combat a Robredo, que només a la segona mànega va posar en cert perill al seu contrincant.

El català va ser escombrat de la pista en el primer set i no va ser fins al segon que no va treure a lluir el seu millor joc, per situar el 2-4 al marcador. Semblava que la remuntada era factible, però llavors Verdasco va tornar a apretar per remuntar la situació i trencar fins a dues vegades consecutives el servei d'un Robredo que veia com se li escapava el partit.

A vuitens de final, Verdasco s'enfrontarà al croat Marin Cilic, setè cap de sèrie del torneig, contra qui ja s'ha enfrontat en set ocasions, amb quatre victòries per al tennista espanyol. L'última, al Màsters 1000 de Xangai. El València Open 500, a més, serà l'últim torneig de Juan Carlos Ferrero om a tennista professional.