Aquest Girona enganxa. Rubi ha trobat la fórmula i l'equip respon. Lluny dels patiments de la temporada passada, els blanc-i-vermells s'estan consolidant a les posicions de play-off a Primera Divisió en un començament de temporada excel·lent. Sobre el terreny de joc tot va sobre rodes i els Jandro, Tébar, Benja, Felipe ?Sanchón, Acuña i companyia fan les meravelles dels espectadors a Montilivi. L'estadi gironí s'ha convertit en un autèntic fortí aquest ?exercici i coincidint amb les Fires de Sant Narcís, el club s'ha proposat aquest diumenge contra el Numància (18.00) omplir-lo al màxim. "Perquè ets tu" és el nom de la campanya que engegarà diumenge i amb la qual el Girona pretén engrescar més massa social. Regalar una invitació per al partit a cada abonat i rebaixar les entrades per als no socis a meitat de preu (5, 10 i 15 eur0s segons es vagi a gol, preferent o tribuna) són algunes de le mesures de la iniciativa.

Els partits de Fires a Montilivi són de bon record per a l'afició gironina els darrers anys a Segona A. Les victòries contra els històrics Saragossa (1-0, la 08-09), Valladolid (2-0, la 10-11) o l'Hèrcules (1-0) l'any passat han fet que el partit de Fires sempre sigui un dels que els seguidors gironins es marquen en vermell al calendari. Enguany el rival és també un ex-Primera com el Numància i el club pretén que Montilivi sigui el de les grans ocasions. Per això ha decidit regalar invitacions a tots els abonats. Aquesta invitació serà a la mateixa ubicació que l'abonat (gol, preferent o tribuna) fins que s'exhaureixin les existències. Un cop esgotades en un sector, els abonats podran escollir-ne d'un altre. Les entrades de regal només podran recollir-se el mateix dia de partit a les taquilles de l'estadi, que s'obriran a partir de les quatre.

A més a més, els que no siguin abonats del club tindran condicions especials per al partit. I és que el club posa entrades a disposició dels no socis al 50% del preu. D'aquesta manera, una entrada als Gols costarà 5 €, a Preferent 10 € i a Tribuna 15 €. Sens dubte uns preus populars que, sumats a la invitació que es regalarà a tots els abonats, han de fer que Montilivi presenti un ambient de gala.

D'altra banda l'equip torna avui a la feina a Jafre després de gaudir ahir de jornada de descans. Dimecres Rubi dirigirà una doble sessió a Jafre i Montilivi mentre que dijous la plantilla tindrà el segon dia de festa de la setmana. Divendres i dissabte, treballaran a Montilivi. L'àrbitre contra el Numància serà el càntabre Arias López, segons ha designat el comitè.