Fa unes setmanes que Josep Guardiola va anunciar que deixava de ser l'entrenador del FC Barcelona. Volia descansar, marxar de la primera plana de l'actualitat. Tanmateix, el de Santpedor continua en boca de tothom, sobretot després que dimecres el diari alemany Bild assegurés que el tècnic català podria fitxar l'estiu de l'any vinent pel Bayern de Munic. La notícia ha estat força comentada, fins al punt que ahir Víctor Valdés, porter de la selecció espanyola, ?valorés aquesta possibilitat ?admetent que Guardiola "encaixaria" ?perfectament a l'entitat bavaresa.

"No sé si és certa aquesta notícia. Em sorprèn, si és el cas, ja que va dir que es prendria un any sabàtic", deixava anar Valdés quan se'l va qüestionar aquest tema. Tanmateix, el porter català no va amagar que Josep Guardiola "encaixaria" en "qualsevol gran club" i va apuntar també que el Bayern n'és un. "Vagi on vagi sempre li desitjaré el millor. Si no és que me'l trobo jugant en contra, llavors li desitjaré el pitjor. Estic convençut que el Bayern de Munic estaria encantat de tenir-lo com a entrenador", va afegir.

No només Valdés va fer referència a aquesta possibilitat. També Sami Khedira, migcampista del Reial Madrid i de la selecció alemanya, va parlar del futur de Josep Guardiola i de l'opció que sigui el substitut de Jupp Heynckes al Bayern. El jugador, coneixedor del futbol espanyol, va donar així el vistiplau a un hipotètic fitxatge del català per l'actual subcampió d'Europa.

"Tot el que Josep Guardiola ha fet durant la seva etapa al capdavant del Barcelona val molt la pena. És un dels grans entrenadors que hi ha avui dia. El Bayern és un gran club i crec que encaixaria d'allò més bé en la seva estructura i filosofia. A més, estic convençut que dirigir aquell equip seria tot un repte per a ell i l'acceptaria de bon grat", va concloure.