lloret / palamós

Lloret. Prado, Jordi Valls, Manel Pujadas, Marc Soler (Vallosera m.85), Chema, Ángel, Riki (Dani Cuerda m.71), Cuenca (Vader m.36), Pecci (Cucho m.63), Ribas i Cristian (Àlex Bertran m.63). ? palamós. Bayona, Martí, Cabratosa (Giró m.74), Pèlach, Vila, Mercader, Revert (Sàbat m.90), Cano (Almendros m.55), Quintanilla (Pajares m.89), Barrera i Subirana. A Àrbitre: Caballero León. Va ensenyar targeta groga als locals Marc Soler, Vader, Ribas, Cristian i Àlex Bertran, i als visitants Cabratosa, Mercader i Almendros. G gols: 1-0, m.38, Marc Ribas; 1-1, m.53, Revert; 1-2, m.81, Revert; 1-3, m.84, Revert (penal). E estadi: Uns 300 espectadors al Municipal de Lloret de Mar.

El Palamós va capgirar el derbi a Lloret de Mar per sumar una victòria que el va enlairar fins al segon lloc de la classificació, enratxat des de l'arribada d'Edu Vílchez, mentre que els selvatans es queden sense premi amb només dos punts de marge sobre la zona de descens. Ahir, al Municipal, el protagonista va ser Javi Revert, qui amb tres gols va donar el triomf al degà del futbol català. L'equip d'Edu Urdiales va tenir el control de la primera meitat, i la seva confiança es va reforçar quan Marc Ribas executava a la perfecció un llançament de falta llunyà que superava Bayona. A la represa tot va canviar. Els blau-i-grocs van sortir a totes i als vuit minuts Revert engaltava una centrada per empatar el partit. La victòria va resistir-se als visitants fins que el mateix davanter palamosí va signar la diana de la jornada amb un gol olímpic que va sorpendre Prado a falta de nou minuts. En el poc temps que restava també va haver-hi lloc per la polèmica, ja que l'afició local va protestar una caiguda a l'àrea lloretenca que l'àrbitre va interpretar com a penal del capità Manel Pujadas. Revert no ha va desaprofitar per arrodonir la seva tarda amb el hat trick.