L'atleta espanyola Marta Domínguez, que ha acudit aquest dimecres a declarar als jutjats de Plaza de Castilla de Madrid per la seva presumpta implicació en l'operació Llebrer contra el dopatge, s'ha declarat innocent a la seva sortida.

La campiona del món dels 3.000 metres obstacles ha arribat al voltant de les 9.30 hores als jutjats i ha estat acompanyada pel seu advocat, José Rodríguez i el seu marit, Diego Bercianos, durant la declaració, que ha durat al voltant de dues hores i que era la seva primera compareixença davant del jutge per la seva presumpta relació amb aquest cas.

La de Palència, embarassada de quatre mesos, ha sortit somrient dels jutjats, tot i que visiblement nerviosa davant de l'expectació mediàtica creada a la sortida de la seva declaració, que també ha provocat un caos informatiu.

"Mai m'he lucrat de res ni de ningú, l'únic que vull dir és que s'ha fet molt de mal a la meva imatge, a la meva família i als meus éssers estimats", ha afirmat Marta Domínguez, que segueix com a imputada, segons han apuntat fonts judicials.

A més, l'atleta ha deixat clar que era innocent. "Evidentment, ho tinc ben clar", ha indicat la fondista espanyola, que podria estar acusada de subministrament i tinença de productes dopants.

Tot i això, en aquest sentit, Marta Domínguez ha estat igual de contundent sobre si de casa seva la Guàrdia Civil ha confiscat d'aquestes substàncies. "No s'han endut res de casa meva, ja ho he dit. De casa meva no s'han endut res, mai he subministrat productes dopants i mai me n'he lucrat", ha reiterat la de Palència.

Aquesta també ha subratllat que "mai" ha fet aquestes activitats i ha negat que hi hagi vídeos que ho demostrin, tot i que sí que ha confirmat que hi havia hagut "escoltes telefòniques, però res més".

D'altra banda, la campiona mundial ha indicat que té previst tornar a la competició. "Evidentment, quan em recuperi de l'embaràs", ha assenyalat l'espanyola, que ha advertit que la seva gestació la porta "molt bé" i que es troba "bé".