BAT inaugura a Southampton un Centre d'Innovació de productes de Nova Categoria valorat en 30 milions de lliures

Les noves instal·lacions a la seu de R+D de Southampton acceleraran el desenvolupament de la propera generació de productes de Nova Categoria de BAT

BAT inaugura a Southampton un Centre d'Innovació de productes de Nova Categoria.

BAT inaugura a Southampton un Centre d'Innovació de productes de Nova Categoria.

Empordà

BAT ha inaugurat un nou Centre d'Innovació d'última generació a la seva seu mundial de recerca i desenvolupament (R+D) a Southampton, que exercirà un paper clau en la transformació de l'empresa per continuar construint un Matí Millor.

Les instal·lacions, valorades en 30 milions de lliures, reforcen i milloren les capacitats de R+D de BAT, i proporcionen nou espais tècnics especialment dissenyats per ajudar al desenvolupament de la cartera de Productes de Risc Reduït de BAT. Aquests espais estan dedicats a la investigació de bossetes de nicotina oral, líquids i sabors per a productes de "vapeig", productes escalfats i per al benestar i l'estimulació més enllà de la nicotina. La inversió també donarà suport a les feines d'envasament, enginyeria, desenvolupament d'innovacions i integració de sistemes.

"L'obertura d'aquesta nova instal·lació marca una fita important en la transformació de BAT i exercirà un paper clau per fer realitat un futur sense fum. Els resultats proporcionats per l'evidència científica a escala mundial són essencials per facilitar la migració dels fumadors adults als productes sense fum i donar suport als objectius de salut pública. La inversió al nostre Centre d'Innovació recolzarà la investigació d'avantguarda i els esforços del nostre equip global en el desenvolupament de productes de R+D durant molts anys". Assenyala James Murphy, director, de Recerca i Ciència a BAT.

Les noves instal·lacions reuniran equips d'R+D transversals, amb 400 científics i enginyers altament especialitzats procedents de diversos camps avançats, com ara la biotecnologia i els assajos clínics. Amb l'objectiu d'accelerar el desenvolupament de la pròxima generació de productes de la Nova Categoria de BAT, el seu treball inclou el desenvolupament de les proves científiques amb la solidesa necessària, per animar els fumadors adults a canviar alternatives de menor risc.

Fins ara, els treballs desenvolupats d'R+D a les instal·lacions de BAT a Southampton es tradueixen en més de 200 estudis revisats per experts científics, que han estat publicats en revistes científiques i han contribuït a fer que BAT presenti centenars de patents a l'any. BAT figura entre els principals sol·licitants de patents d'Europa, ja que l'empresa continua treballant constantment en el desenvolupament de productes sense fum.

El nou Centre d'Innovació és l'últim exemple del compromís de BAT d'invertir en els estàndards més alts de recerca científica i desenvolupament de productes per donar suport a la seva ambició de reduir l'impacte sanitari del seu negoci i oferir un Demà Millor.

L'estratègia perfeccionada de BAT ha compromès l'empresa a "Construir un Món sense Fum" i convertir-se en un negoci predominantment sense fum, amb un 50% dels ingressos generats pels No Combustibles per al 2035. L'evidència científica és fonamental per a aquest objectiu i sustenta el programa de reducció de danys del tabac, que BAT considera l'oportunitat més gran per a la salut pública.

La seu de BAT a Southampton, on desenvolupa les seves activitats de R+D des de 1956, és un dels majors ocupadors de la regió, amb més de 1.000 treballadors procedents principalment de tot el Regne Unit, i una cadena de subministrament local amb més de 25 proveïdors en un radi de 50 quilòmetres. En termes generals, les operacions de l'empresa al Regne Unit mantenen 7.100 llocs de treball al conjunt de l'economia i aporten més de 300 milions de lliures al PIB britànic.

L'obertura del Centre d'Innovació és un exemple del compromís de BAT amb el Regne Unit i de la seva contínua inversió en aquest país, i marca la primera fase d'un programa de remodelació, que constarà de vuit fases al campus de BAT a Southampton.

A escala mundial, BAT compta amb més de 1.600 especialistes en R+D repartits pel Regne Unit, Estats Units, Brasil, Indonèsia, Malàisia i la Xina. La inversió de 30 milions de lliures a les instal·lacions de Southampton segueix a l'obertura dels Centres d'Innovació de BAT a Trieste (Itàlia) el 2021 i a Shenzhen (Xina) el 2022, i a una inversió de 300 milions de lliures anuals a I +D per desenvolupar productes de Nova Categoria i establir la justificació del potencial de risc reduït.