Convocatòria

Presentació de la V edició dels Premis BBVA als Millors Productors Sostenibles

Aquesta nova edició consolida el reconeixement a les millors iniciatives de producció agroalimentària local compromeses amb el medi ambient i que contribueixen també amb la sostenibilitat econòmica i social

Seu del BBVA a Madrid.

Seu del BBVA a Madrid. / José Luis Roca

Empordà

Per cinquè any consecutiu, BBVA llança els Premis als Millors Productors Sostenibles en col·laboració amb el Celler de Ca Roca. Aquesta nova edició consolida el reconeixement a les millors iniciatives de producció agroalimentària local compromeses amb el medi ambient i que contribueixen també amb la sostenibilitat econòmica i social. Aquests guardons estan destinats a ramaders, agricultors i productors d'aliments en general el model de producció dels quals afavoreix el desenvolupament sostenible i tenen un impacte positiu en l'entorn rural.

A més, durant la presentació els germans Roca donaran a conèixer les receptes elaborades amb els productes dels deu guanyadors de l'edició anterior.

Alberto Cano, director de Pimes de BBVA a Espanya al costat dels germans Roca, del Celler de Can Roca, presentaran aquesta nova edició i les seves novetats en una roda de premsa en línia que tindrà lloc el dimarts, 5 de març, a les 11.00 hores.

Dia: 5 de març de 2024

Hora: 11:00 hores

Dades per la connexió: Enllaç connexió

Contrasenya d'accés: productores

Si vols realitzar preguntes, durant la presentació podràs clicar la icona de la mà per a demanar torn o realitzar-les pel xat. En finalitzar es donarà pas a les preguntes per rigorós ordre de petició.