Els doctors Joan-Ferran Gómez Castellà i Encarna Piedrafita Serra, especialistes en Cirurgia General i de l’Aparell Digestiu desenvolupen la seva activitat professional privada a Figueres des de fa més de vint anys i també a la ciutat de Girona.

Nova Clínica Girona Clínica Girona

En els darrers anys la cirurgia ha sofert una especialització en diferents àrees, els doctors es dediquen al camp de la proctologia, havent introduït diverses tècniques quirúrgiques per al tractament de la malaltia hemorroidal, de les fístules perianals i les fissures anals. Al mateix temps, tenen una especial dedicació a la patologia de la paret abdominal: hèrnies engonals, hèrnies umbilicals i incisionals, patologies molt prevalents en les que les noves tècniques estan millorant els resultats a llarg termini minvant les recidives. Finalment, la seva activitat també inclou la patologia biliar litiàsica i les tumoracions de parts toves entre altres patologies quirúrgiques.

Els doctors Joan-Ferran Gómez Castellà i Encarna Piedrafita Serra visiten setmanalment en el Centre Medes de Figueres, ubicat al carrer Pujada del Castell, 39 i a la nova Clínica Girona, situada al carrer de Barcelona 206 de Girona (telèfon 972 224 099) recentment inaugurada i dotada de les darreres tecnologies. Així doncs, tota la seva activitat quirúrgica es concentra a la Clínica Girona.

Centre Medes