30 de setembre de 2020
30.09.2020
L'Empordà
Santa Llogaia d'Àlguema

Conauto Peugeot ofereix promocions especials i obre aquest dissabte

El concessionari ha decidit no participar en la FiraVO per motius de seguretat de la Covid-19

30.09.2020 | 09:47
El concessionari oficial Conauto Peugeot.

El concessionari Conauto Peugeot ofereix oportunitats especials, amb molt bones opcions de compra de vehicles de la marca francesa. Des del concessionari, però, expliquen que per motius de seguretat i prevenció, tant dels treballadors com dels clients, no assistiran a la Fira del Vehicle d'Ocasió de Figueres d'enguany. A la vegada, demanen comprensió per la decisió, i expliquen que els interessats podran visitar el concessionari en l'horari habitual el divendres i dissabte 3 d'octubre, de manera excepcional, de 10 a 2 del migdia i de 4 a 8 del vespre.

A les instal·lacions de Conauto, situades a Santa Llogaia d'Àlguema, al costat de l'N-II, hi haurà exposada una part de la flota de vehicles que estava destinada a la FiraVO, a més de la resta de models, sempre mantenint la seguretat i seguint el protocol Covid-19, com han fet fins al moment, expliquen.

Nous SUV 3008 i 5008

La marca francesa va presentar fa uns dies els nous SUV 3008 i 5008, dos supervendes del sector CTT i CTT+ que han triomfat en el mercat automobilístic en els últims mesos. El disseny dels dos models ha estat renovat a la part frontal i a la part posterior, i aporta un estil més modern, esportiu, futurista i subtil a la marca. A més els vehicles incorporen l'última tecnologia del mercat, amb moltes ajudes a la conducció, que fan que cada vegada la marca sigui més a prop la conducció autònoma (nivell II). També s'ha millorat l'espai de conducció per obtenir un control més plaent, més segur i amb més habilitats.

Per tot plegat, els dos models SUV de la marca del lleó marcaran la tendència en aquest sector de l'automoció, amb una voluntat clara a les línies futuristes i innovadores. Malgrat aquesta estètica nova, l'essència dels SUV es manté, ja que els resultats de vendes de la marca així ho avalen.

CONAUTO PEUGEOT

Adreça: avinguda Álguema, 2. Santa Llogaia d'Àlguema
Telèfon: 972 502 469
Web: redcomercial.peugeot.es/conauto

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook