La cadena empordanesa Wine Palace va néixer per satisfer el paladar del gran públic. L'experiència de l'empresa mare en el sector majorista, Alregi, va impulsar l'empresari figuerenc Josep Martí a crear aquesta nova ensenya dedicada a la venda de vins, escumosos, destil·lats, cerveses i productes d'alimentació delicatessen, amb una presència important de vins de la DO Empordà.

Uns dels objectius de Wine Palace és el contacte directe amb el públic. Per això, a diferència de les grans superfícies, el personal dels seus establiments dona atenció personalitzada a la clientela.

Wine Palace disposa d'una àmplia xarxa de punts de venda. L'últim es va inaugurar el 23 de juny passat a Blanes. A l'Alt Empordà té establiments a Empuriabrava, a Roses, els Límits, Figueres, Hostalets de Llers, la Jonquera i l'Escala. I la resta es troben a Girona, Barcelona, Lleida, Granollers, Terrassa, Llívia, Platja d'Aro, Sant Feliu de Guíxols i Salou. L'any 2019 va ser important en el projecte d'expansió de l'empresa amb l'obertura de tres noves botigues. A principi d'estiu de l'any passat es va inaugurar una nova vinoteca a la localitat de Lloret de Mar, a la comarca de la Selva, i dues botigues més, una a Vic, capital d'Osona, i l'altra a Sant Pere de Ribes, al Garraf, tancant així l'exercici amb 28 botigues repartides per tot el territori català.

Als centres Wine Palace es poden trobar més de 3.000 productes diferents de reconegudes marques i denominacions d'origen. En la majoria dels seus establiments s'imparteixen cursos sota la direcció dels seus sommeliers i oberts a la participació dels clients i de tot el públic en general: tast de vins, caves, cocteleria, cervesa. «L'0bjectiu és donar a conèixer nous vins i productes diversos per als nostres clients», indica la sommelier Anna Vicens, que també és presidenta de l'Associació Catalana de Sommeliers.

A més dels cursos i tastos, els integrants del Club Wine Palace també gaudeixen d'un descompte del 3% en les compres, accés a promocionsi ofertes exclusives i a altres informacions d'interès.

Des del 1992

Alregi, propietària de la marca Wine Palace, va néixer l'any 1992. Actualment té la seva seu central a Vilamalla, on disposa d'un magatzem de 7.000 metres quadrats. Dona feina a un centenar de persones i, a través de les seves botigues i també del canal Horeca, distribueix 5.500 referències i delicatessen. El seu catàleg inclou vins de 85 cellers.

La Denominació d'Origen Empordà va atorgar l'any 2017 el premi Lledoner d'Or a l'empresa per la seva «aposta decidida i diferencial pel vi de l'Empordà, fet que permet acostar els productes de la DO a un gran nombre de consumidors».

Des de fa dos anys, l'empresa empordanesa presidida per Josep Martí i amb Noèlia Pacios de gerent, també forma part de la Ruta del Vi DO Empordà impulsada pel Patronat de Turisme Costa Brava-Girona.

ALREGI - WINE PALACE

Adreça: Polígon Empordà Internacional. Vilamalla

Telèfon: 972 526 061

Web: www.winepalace.es