L'hotel restaurant Bon Retorn és garantia de qualitat i seguretat. En aquests moments, en què la prevenció de la transmissió de la Covid és essencial, els amplis espais tant interiors com exteriors dels quals disposa aquest establiment faciliten la distància social i garanteixen el compliment de totes les mesures higièniques i sanitàries per tal que els clients se sentin segurs i acollits.

A més de la carta i el menú habituals, Bon Retorn ha actualitzat la seva carta amb una àmplia oferta d'arrossos, entre els quals destaquen l'arròs de bacallà amb ceps i bròquil, l'arròs de peix i marisc, i l'arròs negre. D'altra banda, aquest conegut establiment figuerenc també ofereix una carta, ara ampliada, de menjar per emportar.

L'hotel restaurant Bon Retorn està envoltat de jardins i té diverses terrasses i una magnífica piscina exterior. Espais que complementen una gran proposta culinària i que es poden gaudir reservant prèviament.

La seva ubicació, a cinc minuts en cotxe del centre de Figueres, permet tenir un accés còmode des de totes les poblacions de la comarca, així com poder aparcar

sense dificultats.