Tax Economistes i advocats, de Figueres, ha desenvolupat una eina online que permet a les empreses i als treballadors consultar les seves nòmines, contractes, despeses en dietes i quilometratge, gestionar les vacances i consultar el seu horari de treball, entre altres funcions. No es tracta d'un software, sinó d'una intranet adaptable a les característiques de cada empresa i el seu nombre de treballadors.

A diferència d'altres eines de registre horari i gestió de treballadors, el Portal de l'empleat Tax ha sigut creat a partir del know-how de Tax, una assessoria d'empreses amb més de 30 anys d'experiència en l'àmbit laboral, fiscal i legal. Això ha permès crear una eina pràctica, intuïtiva i fàcil d'implantar a qualsevol empresa. És accessible des de l'ordinador, telèfon intel·ligent i tauleta, cosa que permet realitzar les diverses funcions que ofereix des de qualsevol d'aquestes plataformes.

Per exemple, una d'aquestes funcions és la del registre horari. Els treballadors poden fitxar a través del Portal de l'empleat i complir així amb la normativa vigent sobre el registre de jornada. Per fer-ho, només han de connectar-se a la intranet des d'un ordinador, telèfon intel·ligent o tauleta. Aquest sistema disposa també de fitxatge amb geolocalització, recomanat per a aquelles empreses on els treballadors realitzen la seva activitat fora del centre de treball. Recentment, s'ha incorporat també l'opció de fitxatge amb reconeixement facial, un sistema que permet agilitzar el procés de fitxatge diari i garantir-ne la seguretat.

A més del registre horari, el Portal permet realitzar diverses funcions digitals, com ara firmar documents amb validesa legal, realitzar sol·licituds de vacances o comunicar als treballadors esdeveniment o jornades a l'empresa. Per aquest motiu, es considera una eina de comunicació bidireccional, que es pot ajustar a la imatge corporativa de l'empresa i està disponible en quatre idiomes.

Tax Economistes i Advocats

Adreça: carrer Alemanya, 4. Recinte Firal, de Figueres

Telèfon: 972 674 177

Web: www.tax.es