05 de novembre de 2019
05.11.2019
Roses

NCS de Roses aporta solucions en informātica i automatitzaciķ pel negoci

L'establiment compta amb una dilatada experičncia en el sector amb un servei en constant evoluciķ

04.11.2019 | 19:44
L'equip de NCS Informātica a la botiga de Roses.

Amb més de 15 anys d'experiència en el sector, NCS Informàtica compta amb una trajectòria que permet a l'empresa de Roses oferir un servei especialitzat i en constant evolució per tal d'assessorar els seus clients amb les solucions més adequades per a cada necessitat.

Aquest any, en una aposta clara per l'automatització d'algunes àrees de negoci, des de NCS s'ofereix un producte amb diferents verticalitats especialitzades a través de les tecnologies que ofereix HioPos (ICG Software) i Cashdro. Aquestes eines s'estan aplicant satisfactòriament en empreses d'hostaleria, perruqueria i centres d'estètica, entre altres, ajudant a implementar l'eficiència del negoci, tal com avala l'experiència dels clients de NCS.

Control total


El programari que ofereix l'empresa s'ajusta perfectament a les característiques de cada negoci de manera personalitzada, oferint un control total sobre l'activitat de l'empresa.

A més, hi ha la possibilitat de copiar online totes les dades registrades per tal de protegir-les davant les possibles amenaces d'internet o accidents del propi sistema físic.

Tanmateix, NCS ofereix el disseny de pàgines web, juntament amb l'alta de dominis i hosting, una eina indispensable per a qualsevol negoci en l'actualitat.

Servei tècnic

L'experiència contrastada en el sector és la millor garantia del servei tècnic que ofereix NCS, adaptant-se a la perfecció a les necessitats de cada client amb un servei d'urgència disponible 24 hores els 365 dies de l'any.

NCS INFORMÀTICA

  • Adreça: Carrer Doctor Barraquer, 14. Roses
  • Telèfon: 972 151 853
  • Web: www.ncsroses.com
Compartir a Twitter
Compartir a Facebook