Des de fa tretze anys, Teo Jordà Expert Comptable ofereix als empresaris, autònoms i particulars els seus serveis per tal d'assessorar-los convenientment pel que fa als seus negocis i projectes de futur, sempre des de la proximitat directa i el tu a tu, partint de la voluntat d'acompanyar a tot emprenedor a aconseguir el seu somni.

És per aquest motiu que, amb un equip professional i una experiència consolidada, des de Teo Jordà ofereixen dues novetats.

La primera és la Previsió de cost fiscal, on estudien i analitzen quin serà el cost dels impostos per a la seva companyia en el tancament de l'exercici. Aquesta anàlisi ajuda a orientar la seva empresa i facilita una bona planificació per al pròxim any.

I en segon lloc, a Teo Jordà també ofereixen el servei d'Auditoria laboral per tal de determinar si el seu negoci compleix amb la normativa vigent a fi de minimitzar qualsevol risc o entrebanc en el futur.

L'assessoria Teo Jordà s'ha consolidat al llarg dels darrers anys en matèria mercantil, fiscal-comptable i laboral amb un equip de 12 persones, tot intentant adequar-se als nous temps i a l'era digital.

«La nostra prioritat és el tracte personal i proper amb el client, posant-nos a la seva pell i identificant els reptes que cal superar en el dia a dia i en el futur», expliquen els responsables de l'empresa.

TEO JORDÀ

  • Adreça: carrer Vilamaniscle, 14. nau 4-7
  • Telèfon: 972 678 030
  • Correu: info@teojorda.com