Instal·lacions Narcís Torrent SL ofereix un ampli ventall de serveis per a la vostra llar, negoci o nau avalats per més de 25 anys d'experiència en el sector. Treballa tant per a particulars com per al petit negoci i per a les grans empreses. Manteniment i reparacions en instal·lacions de llum, gas, aigua, calefacció i climatització, energies renovables, aspiració centralitzada són algunes de les seves especialitats, tot i que també realitzen treballs d'enginyeria i tramiten documents acreditatius com ara certificats d'eficiència energètica, butlletins elèctrics, butlletins d'aigua i cèdules d'habitabilitat.

A més a més, durant els pròxims mesos, l'empresa ofereix serveis integrals per un euro al dia, amb les millors marques del mercat, i unes condicions de finançament especials. Cal apuntar que l'equip professional del negoci s'ha renovat amb les últimes tendències del mercat.

Dinatel per als clients

L'empresa disposa de l'aparell Dinatel per localitzar línies soterrades malmeses, amb el qual el client s'estalvia d'haver de fer grans rases per substituir el cablejat, fet que n'abarateix molt el cost.

Finalment, però no menys important, l'empresa rosinca ofereix sempre un servei integral i personalitzat de qualitat i de confiança als seus clients.

INSTAL·LACIONS NARCÍS TORRENT

Adreça: Carrer Tarragona, 70. Roses.

Telèfon: 972 150 303

Web: www.narcistorrent.cat