Subministraments Roc afronta una nova campanya en què ofereix i serveix, als seus clients d´arreu de la nostra comarca, vestuari i roba laboral, així com tota mena d´equipaments destinats a protecció. En aquest sentit, continuen consolidant-se com una de les referències de la comarca dins del sector en el qual representen i distribueixen les marques internacionals més reconegudes.

A les instal·lacions de Roses, trobareu tot l´indispensable per equipar els professionals de tots els sectors (industrial, hostaleria, sanitari, restauració, comerç, serveis, nàutica, construcció, etc.), a més d´aprofitar-vos de la seva experiència dins d´aquest món durant els últims deu anys.

Disposem, a més, d´un àgil servei pel que fa a personalització i imatge corporativa d´empresa, tant de brodat tèxtil com d´estampació en vinil i serigrafia, la qual cosa permet l´optimització de qualsevol equipament.

Si preferiu, podeu visitar una àmplia selecció de tots aquests productes a la seva botiga en línia www.veslab.com, des d´on també us els faran arribar al vostre negoci o domicili.