El grup d'ERC Castelló d'Empúries ha emès un comunicat en què explica que durant els propers quatre anys seguirà apostant per a una transformació de l'espai urbà i per anar completant els equipaments necessaris per a un bon desenvolupament de les activitats i per a poder cobrir les necessitats de la gent.

"Portarem a terme una reforma integral de la Sala Municipal amb una votació popular dels tres projectes finalistes elaborats pels diferents equips d'arquitectes", expliquen. També anuncien altres propostes concretes com ara la voluntat de construir un edifici permanent a la Plaça de les Palmeres per activitats lúdiques i culturals, ja que aquests darrers tres anys han detectat aquest indret és un lloc idoni. S'hi han programat moltes activitats i ara, segons ells, veuen de manera clara quin és el seu destí i ús més escaient.

També asseguren que rehabilitaran el pati del Palau dels Comtes, acabaran la rehabilitació dels ponts de vianants sobre els canals, enllestiran la Sala Polivalent, promouran la construcció d'un tanatori, canviaran l'enllumenat de tot el municipi i continuaran fent i arranjant voreres.