Espanya ha celebrat aquest diumenge 26 de juny les segones eleccions generals en menys de sis mesos. Unes eleccions que no han resolt molt la situació, pel que fa a l'escrutat el passat mes de desembre. Per tant, la possibilitat de formar govern torna a presentar-se complicada.

Si no et vols perdre cap detall dels resultats d'aquestes eleccions generals, t'oferim tota la informació, actualitzada a l'instant, a l'espai dedicat a la cobertura de totes les dades dels comicis.

Amb el recompte de vots tancats arriba el moment de les reaccions i les calculadores, a la recerca de la majoria necessària per formar govern. Des del nostre espai dedicat a la cobertura dels resultats de les eleccions generals, podràs accedir a les dades per municipis, províncies i per comunitats autònomes. A través dels diferents desplegables, podràs consultar els resultats i comparar-los amb els de les eleccions generals de 2015.

A més, t'oferim també la possibilitat de filtrar i seleccionar els resultats de les eleccions, amb totes les dades actualitzades. Aquest espai et permet conèixer els resultats definitius d'aquest 26-J.