19 de desembre de 2015
19.12.2015
Campanya

Domènech: "Girona ha d'estar representada per aconseguir que aquí regni la justícia social"

En Comú Podem fa una crida perquè diumenge hi hagi una "mobilització massiva a favor del canvi i del dret a decidir"

19.12.2015 | 08:31

El candidat d'En Comú Podem per Barcelona, Xavier Domènech, ha fet suport a la candidatura gironina en aquest darrer dia de campanya. El líder de la coalició ha assegurat que cal que la llista de Girona aconsegueixi representació al Congrés per tal que "aquesta sigui una terra on regni la justícia social". La candidatura ha fet una crida perquè diumenge hi hagi una "mobilització massiva a favor del canvi i del dret a decidir". Per la seva banda, la cap de llista a Girona, Dolors Terradas, s'ha mostrat satisfeta per com ha anat la campanya. "La gent té ganes de votar-nos perquè veu el missatge positiu en favor del referèndum i per solucionar els temes econòmics i socials del país", ha assegurat.

El cap de llista d'En Comú Podem, Xavier Domènech, ha visitat la candidatura gironina. Des de la capital gironina, Domènech ha assegurat que la coalició pot guanyar les eleccions a Catalunya i Podem a Espanya. "Tot allò que es considerava impossible ara es pot considerar possible", ha afirmat. El candidat ha insistit en què és "absolutament necessari" que Girona estigui representada al Congrés per aconseguir que "aquesta sigui una terra on regni la justícia social després de vuit anys de retallades i imposicions".

Un altre dels objectiu que defensa la formació és aconseguir que el dret a decidir dels catalans "pugui complir-se". Segons Domènech, per aconseguir-hi és "bàsic" que en aquest final de campanya hi hagi una "mobilització massiva" a favor del canvi i del dret a decidir.

Domènech ha recordat que sempre que Catalunya s'ha mobilitzat massivament amb el vot hi ha hagut canvis importants al Congrés. "Aspirem a guanyar a Catalunya perquè no tenim altra opció que guanyar, no queda altra alternativa", ha reivindicat Domènech, que ha afegit que s'està davant "de la fi del bipartidisme". En referència a Ciutadans –que també promou aquest discurs-, Domènech ha dit que la formació d'Albert Rivera és "una crossa del bipartidisme i de l'Ibex35".

En el darrer dia de la campanya electoral, la candidata per Girona, Dolors Terradas, s'ha mostrat satisfeta per la feina feta aquest dies i ha assegurat que veuen que hi ha gent "amb moltes ganes" de votar la coalició. Segons manifesta, creu que ha quallat el missatge "positiu" d'En Comú Podem en favor de fer un referèndum a Catalunya i també per solucionar temes econòmics i socials del país.

Terradas ha animat la gent a reflexionar sobre quins partits i candidats poden tirar endavant el país abans de decidir el vot. A més, ha assegurat que si aconsegueixen representació per Girona reforçaran el grup parlamentari català. "Si volem guanyar, tots els vots són importants i esperem que totes les persones siguin responsables a l'hora de votar", ha manifestat.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
anteriorsegüent