Figueres lliura els premis Figueres Talent a 38 alumnes

Aquests guardons posen en valor l'esforç dels estudiants de diferents edats de la ciutat i reconeixen la seva bona trajectòria formativa

Foto grupal dels guanyadors i guanyadores a millor nota d'ESO. | AJ FIGUERES

Foto grupal dels guanyadors i guanyadores a millor nota d'ESO. | AJ FIGUERES

Emporda.info

L'Ajuntament de Figueres ha lliurat aquest dissabte els premis Figueres Talent a l'excel·lència acadèmica, la capacitat de superació i la constància en l'esforç. Es premia a l'alumnat excel·lent de la ciutat amb l'objectiu de potenciar i reconèixer l'esforç personal dels alumnes en l'àmbit escolar. En total, s’han guardonat 38 alumnes. 

L'acte ha comptat amb la presència de Gemma Alegrí com a presentadora i de l'alcalde Jordi Masquef i la regidora d'educació Anna Morillas. Durant la presentació i la clausura ha actuat l'Orquestra de corda de l'escola Anicet de Pagès de Figueres.

L'Orquestra de l'escola Anicet de Pagès. | AJ FIGUERES

L'Orquestra de l'escola Anicet de Pagès. / AJ FIGUERES

En la categoria de les millors notes d'ESO, s'ha premiat els següents alumnes: Noa Pérez Pujol, Gisselle Rodríguez Armas, Pere Alemany Ruz, Guillem Verdaguer Vila, Jana Martínez Dalmau, Mariona Reig Castellano. Gyanpranay Polo Ashmo, Pere Morón Roca, Aina Capallera Castells, Abril Cosculluela Monteys, Laia Pons Garcia, Lívia Collado Van Hoestenberghe, Jana Illa Vila, Quirze Puigdevall Company, Marina Xaudiera Surroca, Amelia Rodríguez Hernández, Jana Peralta Jimenez, Laia Guillaumes Murillo, Nawal Ashaini El Mesoudi, Estel Cebrià Salip, Miquel Pujulà Rodà, Bruna Tubert Cortada, Jana Planas Llauradó, Marta Quera Roig, Sara Moudni Karim i M. Àngels Rodríguez Irala.

En l'apartat de millors notes d'accés a la universitat s'ha premiat tres alumnes: Blai Higueras Ruiz, Júlia Fita Vilà i Martí Mota Llobet. Les tres millors notes de Formació Professional de Grau mitjà són de Patricia Duran Ferrete, Huijing Chen i Ana Luisa Escudero, i les millors de Formació Professional de Grau superior, de Chaimae Ziyat, Vanessa Romera Lorenzo i André Martínez Moreno.

Almodis Ferrer ha rebut el premi a la millor nota de finalització de carrera universitària.

Almodis Ferrer ha rebut el premi a la millor nota de finalització de carrera universitària. / AJ FIGUERES

També hi ha hagut espai per la millor nota de finalització de carrera universitària, que ha estat per Almodis Ferrer Alsina. L'alumna premiada ha aprofitat l'ocasió per dir unes paraules, on ha recordat la importància de la perseverància en l'estudi i ha animat l'Ajuntament a lluitar per portar estudis universitaris a la ciutat de Figueres.

Finalment, s'han galardonat dos alumnes per la seva capacitat de superació i la constància en l'esforç, l'únic premi del dia que no ha tingut en compte la nota. Els guanyadors han estat Martí Arnall Guillot i Salma Saidi.

TEMES