La Fundació UdG ofereix més de 200 formacions per a professionals

L'oferta formativa incorpora nous màsters i postgraus adaptats a les necessitats dels estudiants i professionals per millorar el seu curriculum

La Fundació ofereix un Diploma d'Expert en Autisme: Intervenció i Suport a Persones Joves i Adultes (Condició de l’Espectre Autista)

La Fundació ofereix un Diploma d'Expert en Autisme: Intervenció i Suport a Persones Joves i Adultes (Condició de l’Espectre Autista) / GETTY IMAGES

JESÚS BADENES

Des de fa 25 anys, la Fundació Universitat de Girona ha estat un referent en l'oferta formativa de màsters i postgraus. Amb més de 40.000 professionals que han cursat algun dels seus programes, aquesta institució s'ha consolidat com una opció de qualitat per a l'actualització i l'impuls professional.

La Fundació UdG ofereix més de 200 formacions anuals en diferents àmbits de coneixement, adaptant-se a les necessitats dels estudiants i les demandes del mercat laboral. A més, ofereix una gran flexibilitat en la modalitat d'impartició, permetent als alumnes triar entre formacions amb classes presencials, virtuals o una combinació de totes dues.

Enguany, la Fundació presenta un seguit de novetats en la seva oferta formativa. Algunes de les propostes destacades inclouen:

  • Master in Quality, Regulatory, Clinical & Medical Affairs in Medical Devices & In Vitro Diagnostics: Formació en l’àmbit dels dispositius mèdics i el diagnòstic in vitro.
  • Diploma d'Expert en Joc Terapèutic i Eines Pràctiques d'Intervenció Psicològica amb Infància i Família: Un programa que fusiona joc i teràpia per a la intervenció en diferents àmbits. 
  • Diploma d'Especialització en Filosofia 3/18 - Filosofía para niños. Un postgrau que dota els estudiants i professionals de l’ensenyament d’un coneixement en profunditat del projecte Filosofia 3/18 per tal d’ajudar-los a ser més competents a les aules i donar-los el bagatge teòric i pràctic per esdevenir formadors de formadors.
  • Diploma d'Expert en Lideratge en Femení: Potencia el teu Talent en Clau de Futur: un postgrau pensat per a dones, i també per a homes, que volen sostenir un lideratge amb propòsit pel benestar sostenible de les persones i les organitzacions
  • Diploma d'Expert en Autisme: Intervenció i Suport a Persones Joves i Adultes (Condició de l’Espectre Autista). Una formació que aborda l'autisme en el context de les persones joves i adultes.
  • Curs d’Especialització Del Manga als Kimonos. Introducció a la Llengua i Cultura Japoneses.: Un programa que apropa la llengua i cultura japoneses a aquelles persones que senten curiositat pel país del sol naixent o que tinguin coneixements previs i vulguin aprofundir en aspectes concrets de la llengua o la cultura de Japó.

A més d'aquestes novetats, la Fundació també destaca altres programes que ja són més consolidats i han rebut una gran acollida. Entre ells es troben el Màster en Guia AMI Montessori de 6 a 12 anys, Master’s Degree in Visual Tools to Empower Citizens, Màster en Il·lustració Científica de Ciències Naturals, Diploma d'Especialització en Management i Gestió del Sector Musical, Diploma d'Expert en Innovació Educativa: Currículum, Avaluació Competencial i Intel·ligència Emocional, Màster en Intervenció Terapèutica Assistida amb Cavalls i molts més.

Els interessats en conèixer tota l'oferta formativa actualitzada i la matrículació oberta, ho poden consultar aquí.