10 de setembre de 2019
10.09.2019
Contingut patrocinat

BOT Gym arrenca amb força el seu segon curs a Figueres

El centre esportiu ofereix escola de gimnàstica artística, de circ i sessions d'esports urbans i elements aeris, entre altres

09.09.2019 | 19:49
L'acompanyament pedagògic és un valor fonamental.

El segon curs del centre esportiu figuerenc BOT Gym arriba carregat de novetats, amb la voluntat d'oferir una gran varietat d'opcions per als amants de l'activitat física i de l'adrenalina.

El gimnàs, l'únic de Figueres d'aquestes característiques, ofereix una escola de gimnàstica artística i de circ; formació en elements aeris com teles, cèrcol, corda i trapezi; sessions de condicionament físic, Unnata Aerial Ioga i esports urbans com tricking, cal·listènia, parkour i freerun, slackline i llit elàstic.

Les instal·lacions es caracteritzen per estar equipades amb mecanismes d'última generació que permeten practicar esport sense risc. A més del terra de molles de gimnàstica esportiva, air trick, llits elàstics màster, bag jump, aparells de gimnàstica artística, zona parkour i freerunning, estructura per acrobàcies aèries i una sala polivalent. A part d'aquests elements, BOT Gym també té un parc indoor de barres, un dels únics a tot l'estat. Podeu seguir-los a Instagram al compte @BOT_GYM.

Explorar els propis límits


Per a aquest curs escolar, el BOT ofereix totes les seves activitats a menuts, joves i adults de la comarca. Per un costat, potencien els esports urbans per gaudir i crear amb el cos figures inimaginables, urban kids, urban joves i urban adults. BOT també obre a tothom el món del circ, perquè es pugui volar amb el cos i la imaginació. El centre també és la primera escola de gimnàstica artística i gimnàstica trampolí de la ciutat, on es poden desafiar els propis límits.

La mirada educativa


BOT Gym està dirigit per un grup de professionals de l'esport, del moviment, l'art i l'educació en el lleure. A tots ells els uneix la mirada educativa i la pedagogia fonamentada a oferir una experiència enriquidora a tots els participants.

L'acompanyament pedagògic és un valor fonamental a BOT, i aquesta és una la causa per la qual l'equip de professors que hi treballen està en formació continuada. L'equip vol oferir a la ciutat de Figueres i a la comarca de l'Alt Empordà un centre d'experimentació motriu on tothom, tingui la condició física que tingui, pugui gaudir del cos en moviment.

El moviment, sumat a la creativitat, l'art, la tècnica i les instal·lacions que s'ofereixen a BOT Gym el converteixen en el lloc ideal per a activar el cos i la ment.

BOT Gym

  • Adreça: Carrer Grècia, 15. Figueres.
  • Telèfon: 972 663 682
  • Instagram: @BOT_GYM
Compartir a Twitter
Compartir a Facebook