El Grup Bon Preu busca talent i realitzarà entrevistes de feina a l’Esclat de Figueres

L’equip de selecció del Grup serà a l’Esclat de Figueres de l’Av. dels Països Catalans, 2 el proper 15 de desembre de 17 a 19.30 h per entrevistar candidats

Les vacants són principalment per les seccions de frescos de l’Esclat de La Jonquera

No caldrà inscripció prèvia per realitzar l’entrevista

El Grup Bon Preu ha posat en marxa la Ruta del Talent.

El Grup Bon Preu ha posat en marxa la Ruta del Talent. / Bon Preu

Emporda.info

El Grup Bon Preu ha posat en marxa la Ruta del Talent, una nova iniciativa per buscar talent per als seus establiments d’arreu de Catalunya i per fer del procés de selecció una experiència més propera pels candidats.

El proper divendres 15 de desembre, de 17 a 19.30 h, l’equip de Selecció del Grup serà a l’Esclat de Figueres de l’Av. dels Països Catalans, 2 per informar a totes aquelles persones interessades en treballar al Grup de totes les vacants disponibles a la comarca de l’Alt Empordà, en especial a les seccions de frescos de l’establiment de La Jonquera.

Per conèixer totes les oportunitats laborals de les que disposa el Grup no caldrà apuntar-se prèviament, sinó que aquelles persones interessades només s’hauran de desplaçar a l’Esclat de Figueres durant les hores en què durarà la convocatòria.

Posteriorment, l’equip de Selecció també es desplaçarà a altres indrets de Catalunya per trobar el millor talent de cada territori i poder seguir oferint el millor servei a tots els seus clients.

Sobre Grup Bon Preu

El Grup Bon Preu és una empresa catalana referent en el sector de l’alimentació, compromesa amb els ciutadans i el territori. El seu propòsit és facilitar el dia a dia dels seus clients, oferint serveis bàsics i quotidians en l’alimentació amb Bonpreu i Esclat i BonpreuEsclat supermercat online, carburants amb EsclatOil, i energia a través de la comercialitzadora elèctrica BonpreuEsclat Energia.

La seva activitat s’orienta al mercat català, amb l’anhel d’oferir els millors productes frescos i de proximitat en alimentació, una millora constant en la sostenibilitat i medi ambient i amb els millors preus. L’impacte de la seva activitat genera una contribució econòmica a Catalunya de 2.342M€ i més de 22.900 llocs de treball directes i indirectes. Pel que fa a ocupació directe, són més de 9.600 persones treballadores al Grup i aquest darrer exercici ha tingut una facturació de 2.076M€.

El Grup Bon Preu compta amb 136 supermercats Bonpreu; 56 supermercats Esclat; 24 centres de recollida de la compra a BonpreuEsclat Online i dona servei a domicili a més de 4 milions de persones al territori; té 60 benzineres EsclatOil, 14 minimercats, i més de 70.000 llars que confien en la seva comercialitzadora d’energia elèctrica, BonpreuEsclat Energia.