Traça de Fontfreda reforma el restaurant Quinze Ous de les Preses

Aquest projecte de reforma busca millorar l’experiència culinària dels clients per tal que no només gaudeixin d’un àpat de gran qualitat sinó que també ho facin en un espai acollidor que convidi a gaudir dels sentits

Interior del restaurant abans de la reforma.  | EMPORDÀ

Interior del restaurant abans de la reforma. | EMPORDÀ / REDACCIÓ. olot

Emporda.info

Traça, el servei d’assessoria en materials de disseny d’interiors de Fontfreda Pintures, ha estat l’autor de la renovació completa de l’espai de sala del restaurant Quinze Ous, del xef Ferran Pont, també propietari dels restaurants olotins Quina Barra i Malespina Barra Japonesa. El Quinze ous s’ha inaugurat aquest 31 d’octubre.

Aquest projecte de reforma busca millorar l’experiència culinària dels clients per tal que no només gaudeixin d’un àpat de gran qualitat sinó que també ho facin en un espai acollidor que convidi a gaudir dels sentits i estigui a l’altura de l’excel·lència del servei ofert per Pont i el seu equip.

Per tal d’aconseguir-ho, Traça de Fontfreda ha gestionat l’assessorament en materials, i ha comptat amb la col·laboració de grans marques com Gerflor en acabats per a terres, Eco Cero per al condicionament acústic de l’espai, Orac Decor per als acabats i parets, i la casa Isaval de pintures.

El projecte de disseny d’interiors s’ha enfocat no només com un canvi estètic sinó que, per una banda, com una forma de definir en l’espai el caràcter de la cuina de Pont. I per l’altra, de millorar l’experiència dels usuaris en la totalitat de les sensacions introduint, per exemple, millores per al confort acústic.

Després de l’obertura de portes per al públic general, Traça de Fontfreda celebrarà un esdeveniment tancat per a professionals del disseny d’interiors i proveïdors de materials. Ara tothom podrà gaudir del nou espai del restaurant de les Preses gràcies a aquest projecte col·laboratiu amb Traça de Fontfreda.

ADREÇA: Plaça del Mig, Olot

Av. Antoni Gaudí, 23, Olot

Plaça Europa, 8, Figueres

Carrer d’Olot, 2, Vic

TELÈFON: 972 505 269

WEB: www.fontfredapintures.com