Sip Grup, un sistema de seguretat proper i transparent per protegir la vostra llar

Han adaptat els seus sistemes i l’equip tècnic per poder efectuar modificacions sobre el seu sistema

També ofereix la instal·lació de càmeres de videovigilància amb la tecnologia més avançada del mercat

Sip Grup també ofereix el servei de vigilants Acuda. | SIP GRUP

Sip Grup també ofereix el servei de vigilants Acuda. | SIP GRUP / redacció. empuriabrava

Emporda.info

Sip Grup va ser creada per una necessitat que existia al mercat en el sector de la seguretat privada, allunyant-se del secretisme i la desinformació de les empreses líders del sector, apropant el tracte humà i aportant a la cadena de valor, personal qualificat, al servei contractat. El seu equip tècnic està format i certificat per les empreses fabricants dels productes que instal·len.

Els seus sistemes estan pensats per a una llarga durada evitant haver de canviar, per exemple, la central principal de l’alarma solament pel fet que s’hagi consumit la bateria. Han adaptat els seus sistemes i l’equip tècnic per poder efectuar modificacions sobre el seu sistema tantes vegades com cregui oportú. Les configuracions es poden fer d’una manera remota, sense necessitat de desplaçar un tècnic estalviant costos i temps a l’usuari.

I ara, més que mai, a causa de l’alta taxa d’habitatges «okupats» o amb un alt risc de ser-ho, han desenvolupat i adaptat la seva filosofia a la disposició de tot aquell que necessiti els seus serveis. No només instal·len un sistema d’alarma, un aparell electrònic, sinó que volen aportar tranquil·litat, seguretat i confiança a tots els seus clients.

A tot l’anterior, l’empresa destaca que perquè tothom pugui disposar del seu servei, la possibilitat de gaudir-ho amb un cost inicial d’instal·lació de zero euros i amb una quota mensual molt competitiva. A aquest nou concepte, que engloba tot l’exposat, el denominen Sense3 (sentit, sentiment). Els responsables de l’empresa conclouen: «T’instal·lem una alarma, t’oferim confiança, tranquil·litat i seguretat».

Sip Grup també ofereix la instal·lació de càmeres de videovigilància amb la tecnologia més avançada. Si n’heu de posar una, l’equip tècnic estudiarà quines s’adapten millor a les vostres necessitats per aprofitar al màxim tots els sistemes.

La companyia destaca que també ofereixen el servei de vigilants Acuda, cada cop més demanat, com a complement per a l’alarma. Aquest és un servei d’intervenció immediata que donarà resposta en qualsevol incidència possible. Si salta l’alarma de casa vostra quan no hi sou, un equip de vigilants anirà a la vostra llar en un temps reduït.

ADREÇA: carrer Alberes, 2

TELÈFON: 972 452 895

WEB: www.sipgrup.es