Humitat-Stop, el mètode més eficaç per aturar les humitats: ràpid, barat i sense fer obres

«Aquest sistema és més barat que les solucions tradicionals», diu Antoni Pagès

Humitat-Stop ha estat present aquests dies a la Fira de Mostres de Girona.  | EMPORDÀ

Humitat-Stop ha estat present aquests dies a la Fira de Mostres de Girona. | EMPORDÀ / redacció. espolla

Emporda.info

En una casa, un pis o qualsevol mena de local, l’aparició de la humitat és una mala notícia. És un risc que s’ha de resoldre amb la màxima rapidesa possible abans no generi problemes difícils de resoldre. De la manera menys inesperada, apareixen humitats i comencen els maldecaps. Les partícules van pujant per les parets, apareixen trencs, desperfectes i la pintura comença a saltar. Davant d’això existeix una solució molt efectiva que està a l’abast a través d’una sola trucada. I aquesta solució d’alta efectivitat us la proposa l’empresa Humitat-Stop, dirigida per l’expert Antoni Pagès.

L’empresa, distribuïdora oficial per a la província de Girona d’aquesta solució, disposa d’un sistema científic molt efectiu per solucionar aquest problema: l’HS-221. Es tracta d’un sistema electrofísic sense fils, que elimina l’origen de les humitats per capil·laritat, de forma definitiva, ràpida, i sense necessitat de fer obres.

Aquest mètode funciona a través d’una sèrie d’ones electromagnètiques que són completament innòcues per a les persones, els animals i les plantes. L’HS-221 és una evolució de l’electroosmosi. «Aquest sistema és més barat que les solucions tradicionals», explica Antoni Pagès, tot recordant que «quan no hi ha ni gota d’humitat a la llar, la propietat esdevé més revalorada, confortable, i s’hi viu millor», basant-se en la seva experiència.

ADREÇA: carrer Les Freixes, 6

TELÈFON: 972 563 418

WEB: www.niunagotames.com