Coldwell Banker, líders en el sector immobiliari de luxe a l’Alt Empordà

Ofereix un assessorament altament professional i personalitzat per poder teixir una relació de confiança amb els seus clients

Les oficines de Coldwell Banker a l’Alt Empordà. | EMPORDÀ

Les oficines de Coldwell Banker a l’Alt Empordà. | EMPORDÀ / REDACCIÓ. empuriabrava

Emporda.info

Des de l’1 de març de 2023, el grup immobiliari ColdwellBanker té oficines a Empuriabrava, Roses i Cadaqués, i exclusivitat a tota la comarca de l’Alt Empordà. La marca es va fundar el 1906 i és líder mundial en el sector immobiliari d’alta gamma i té més de 3.000 agències i més de 100.000 agents a més de 40 països. D’aquesta manera, la xarxa ofereix una cobertura mediàtica global per a vendre el vostre immoble.

Des de Coldwell Banker Alt Empordà tindreu un assessorament altament professional i personalitzat. El seu objectiu és crear una relació de confiança amb els seus clients perquè les transaccions siguin ràpides i senzilles i amb pocs maldecaps. Tota la seva xarxa té el mateix propòsit: un servei d’alt nivell a qualsevol lloc per aconseguir l’excel·lència.

Confiança dels clients

«L’experiència centenària de la companyia Coldwell Banker, sumat als vint anys de coneixements del mercat i de la comarca empordanesa, ens fan mereixedors de la confiança dels clients més exigents per vendre la seva propietat de manera ràpida i eficaç», destaquen els responsables de la immobiliària de l’Alt Empordà. A més, l’empresa ofereix els programes de màrqueting més eficaços del mercat. D’aquesta manera poden assegurar que l’immoble el vegin els compradors adequats.

Màrqueting personalitzat

Coldwell Banker utilitza una combinació de mètodes tradicionals, digitals i innovadors personalitzats per a cada client com: pàgines web, tant locals, com nacionals i internacionals; una landing page dedicada exclusivament a la promoció; una newsletter exclusiva a tota la base de dades de la companyia; aparició a la revista Homes & States, un article sobre la promoció al blog de Coldwell Banker Espanya, difusió a través de la xarxa Coldwell Banker, nacional i internacional; anuncis personalitzats a les xarxes socials; publicació a portals nacionals i internacionals; campanyes digitals; materials de presentació com fulletons i publicacions a la premsa tradicional. Tot això fa que Coldwell Banker Alt Empordà sigui la millor opció per la compravenda d’immobles de luxe.

ADREÇA: carrer Pení, 87A

TELÈFON: 872 208 899

WEB: www.coldwellbanker.es/lux