Una coneguda marca de supermercats obrirà a la primavera el seu primer establiment a les comarques gironines

El nou supermercat crearà més de 100 llocs de treball directes  

Supermercat.

Supermercat. / Freepik

Redacció

Una coneguda marca de supermercats obrirà a la primavera el seu primer establiment a les comarques gironines. Es tracta de la cadena de distribució alimentària Alcampo, que obrirà un comerç al centre Espai Gironès de Salt.

El nou hipermercat generarà un gran impacte econòmic. Tindrà una superfície de 4.500 metres quadrats i la posada en marxa crearà més de 100 llocs de treball directes.

El gerent de l’Espai Gironès, Pau Jordà, destaca que “és un honor i un privilegi que una ensenya de referència i de tanta rellevància ens hagi escollit per a la implementació del primer establiment a Girona” i agraeix a Alcampo la seva arribada a la demarcació per mitjà de l’Espai Gironès.

Jorge Míguez, director regional d'Alcampo, ha manifestat la seva satisfacció pel fet de poder obrir el primer hipermercat a les comarques de Girona. “Estem francament entusiasmats amb l’obertura d’Alcampo Salt-Girona, una iniciativa que fem amb la ferma convicció d'aportar valor a la societat gironina, fent realitat dia a dia el nostre compromís d'oferir una cistella de compra variada, de qualitat i al millor preu”, ha destacat.

Alcampo té actualment a Catalunya 44 supermercats (42 d'ells franquiciats) i 9 hipermercats, amb un total de 2.010 treballadors propis i 250 llocs de treball a les franquícies. Alcampo, filial del Grup francès Auchan Retail, va iniciar la seva activitat a Espanya el 1981.