Metropolitan invertirà 3 milions d'euros en la seva nova obertura en el Centre Comercial Plenilunio

Metropolitan Plenilunio forma part del pla d'expansió de la companyia, que inicia amb la inauguració de Metropolitan Sant Just (Barcelona) al desembre de 2023 i continuarà amb 3 nous Clubs en ciutats i ubicacions emblemàtiques dins i fora d'Espayna

Imatge d'un gimnàs Metropolitan.

Imatge d'un gimnàs Metropolitan.

Redacció

Metropolitan, la cadena número u a Espanya de Fitness i Benestar, anuncia la incorporació d'un nou club: Metropolitan Plenilunio, el tercer a Madrid i el 21è a nivell nacional. Aquest nou espai forma part dels plans de creixement de la companyia, que continuaran amb la inauguració de Metropolitan Sant Just a Barcelona al desembre 2023, a més de tres noves obertures previstes al llarg del pròxim any. Metropolitan Plenilunio preveu obrir les seves portes al gener de 2024 i suposarà una inversió de 3 milions d'euros.

El nou club Metropolitan se situarà en el Centre Comercial Plenilunio, en el barri madrileny de Reixes, i comptarà amb 4.500 m² d'instal·lacions. Seguint amb la filosofia de la cadena i que es veu reflectida en cadascun dels seus clubs, es tractarà d'un espai integral dedicat al benestar amb àrees destinades a Fitness, Spa, Bellesa, Nutrició, Restauració i Coworking. La cadena està potenciant encara més la coordinació de tots els departaments en la consecució dels objectius del soci brindant-li una experiència única.

El club estarà equipat amb les últimes novetats en equipaments i tendències del mercat, incorporant els equipaments Biocircuit i Biostrenght, de Technogym, desenvolupats per a obtenir resultats un 30% millors en el mateix temps que amb l'ús d'una altra mena de maquinària. Biodrive, un sistema patentat per Technogym, utilitza una tecnologia aeroespacial basada en la intel·ligència artificial (IA) per a garantir la màxima activació neuromuscular, i una correcta configuració i execució dels exercicis. L'usuari pot triar els seus objectius com a tonificació, potència o hipertròfia i la Intel·ligència Artificial de Biostrength li guia en el seu progrés. És un sistema que supera el sistema de plaques de pesos i millora el rendiment i l'eficàcia del temps dedicat a l'exercici, sempre amb l'assessoria de l'equip professional de Metropolitan.

Metropolitan Plenilunio comptarà amb un espai exterior amb zona d'entrenament funcional de 450 #m² , equipada amb estructures per a la calistenia, CrossMet i tot el necessari per a dur a terme diferents tipus d'entrenaments de força. També comptarà amb una piscina interior de 25 metres, terrassa solárium i 4 pistes de pàdel, Spa, Restaurant, zona coworking i Centre d'estètica. 

El club disposarà de quatre sales d'activitats dirigides en les quals s'impartiran classes de CrossMet, HIIT, HBX, Cycling, Ioga, Pilates, o Dansi, entre altres. Com l'Spa-Balneari és una part fonamental en tots els clubs el nou Metropolitan Plenilunio comptarà amb bany turc, sauna, dutxa ciclònica i piscines d'aigua freda i calenta i dolls d'aigua. Es podran realitzar diferents circuits antiestrés o per a contractures, amb dutxa temperada, bany de vapor, llit d'aigua, dolls d'hidromassatge i dutxa bitérmica, entre altres. En el Centre de Bellesa, els socis i sòcies podran realitzar tot tipus de tractaments facials com maderoterapia o metaloterapia; i corporals amb el mètode INDIBA, referent en radiofreqüència i regeneració cel·lular o VForm, LPG i Cyclone, entre els més destacats.

Metropolitan, fidel al seu estil i sempre a l'avantguarda en les seves instal·lacions i serveis, comptarà amb l'última tecnologia en tots els seus espais, a més de tots els serveis que li caracteritzen en totes les seves instal·lacions com a taquilles diàries, caixes forta, serveis de tovalloles, gel de dutxa, colònia, assecadors, planxes de pèl i pàrquing gratuït per als seus socis.